O Detay Dikkat Çekti! Esir Alınan İsrail Askerinin Yaptığı Hareket Kafaları Karıştırdı!

İsrail-Filistin arasında günlerdir yaşanan savaşı sosyal medyada ve haber kanallarından takip ediyoruz. Bölgeden gelen bir görüntüdeki detay ise kafaları karıştırdı ve tartışma yarattı. Hamas tarafından esir alınan bir İsrailli askerin yaptığı hareket dikkat çekti.

Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu sonrası birçok İsrail askeri ve vatandaşı hayatını kaybetti. Esir alınarak Gazze'ye götürülen yüzlerce insanın olduğu da belirtildi.

Günlerdir bölgedeki tansiyon düşmedi. İsrail'in karşılık vermesiyle de çatışma artık bir savaşa döndü. Sosyal medyadan ve haber kanallarından da tüm dünya bölgede yaşananları takip ediyoruz.

Birçok görüntünün karşımıza çıktığı savaştan bir İsrail askerinin yer aldığı video kafaları karıştırdı.

Dikkatleri çeken ve tartışılan görüntüde Hamas tarafından esir alınan İsrailli asker, Hamas üyesinin kamuflajını birkaç kez elliyor.

Sosyal medyada bu görüntüyü izleyenler İsrailli askerin GPS cihazı yerleştirdiğini iddia etti. Bazıları da düşmemek için tutunmaya çalıştığını söyledi.

Peki sizce hangisi doğru? Ne yapmaya çalıştı?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hamas Saldırısında Kaybolan Bir Kadınla İlgili Yapılan Yorumlar Kan Dondurdu!
İştahınız Kapanacak! Devlet Yurtlarında Öğrencilere Verilen Yemekler Gündemde!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR

Elleri boş. İki ihtimal var; ya kafaya fazla darbe aldığı için dengesini sağlamakta güçlük çektiği için dengesini sağlama adına refkeksif bir tutunam hareketi var ya da ölümü göze alıp bir el bombası vs denk getirme umudu.

11.10.2023

ben de el bombası varsa patlatmak içşn arayışta olduğunu düşündüm

Esir düşmektense, kendisiyle beraber bir kaç kişiyi öldürmek çok daha mantıklı bu durumdaki askerler için. O yüzden bulabileceği bir el bombası vs. aramış. Muhtemelen farkettikleri için öldürmüşlerdir o askeri. Hiç bir savaşın kazananı yoktur çıkarlar savaşır, masumlar ölür.

12.10.2023

Dünyanın en korkak ordusu mu 🤣🤣🤣🤣

Pasif Kullanıcı
11.10.2023

Ben görüntüleri izleyemiyorum vicdanım kaldırmıyor, bazı insanımsılar ise bizzat uygulayabiliyor. Vicdan, merhamet gibi üstün duygular doğuştan olsa gerek 😢

Pasif Kullanıcı
11.10.2023

Evet haklısın herkes masum doğar ama hangi ortamın içine doğduğu kişiliğinin gelişmesinde/gelişmemesinde etkili olur. Ben sadece bu sefer dine yormayayım da tatlı su müslümanlarımızın /diğer dinlere mensupların damarına basmayayım dedim.

TÜM YORUMLARI OKU (31)