O da Anlamadı: Sibel Taşçıoğlu'na Gelen Kızılcık Şerbeti Yorumu Gündem Oldu

Kızılcık Şerbeti'nde Pembe karakteriyle rol alan Sibel Taşçıoğlu'nun dizideki işine senarist ve yapım şirketi tarafından son verilmişti. Kızılcık Şerbeti'nin ardından Çarpıntı dizisinde rol alan Taşçıoğlu, dizinin finalinin ardından yaptığı paylaşıma gelen yorumla neye uğradığını şaşırdı.

Kızılcık Şerbeti'nde 3 sezon boyunca Pembe Ünal karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu'nun diziden ayrılması herkesi üzmüştü.

Senarist ve yapımcının ortak kararıyla Pembe karakterinin hikayesine son verilirken Sibel Taşçıoğlu'nun gidişi epey ses getirmişti. Kızılcık Şerbeti'nin ardından Star TV'de yayınlanan Çarpıntı dizisinde Reyhan karakterine hayat veren Taşçıoğlu'nu burada muazzam oyunculuğuyla bir kez daha izlerken dizi düşük reytingler nedeniyle final yaptı.

Çarpıntı dizisinin final yapmasının ardından Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sibel Taşçıoğlu'na bir Kızılcık Şerbeti seyircisinden gelen yorum ise kafaları karıştırdı.

Kızılcık Şerbeti seyircisi, Pembe Ünal'ı unutamıyor.

Bir kullanıcı, Sibel Taşçıoğlu'nun paylaşımına 'Değdi mi Pembe Hanım' yazınca Sibel Taşçıoğlu tıpkı bizim gibi bu duruma anlam veremedi ve 'Anlayamadım ne demek istediğinizi' yazdı. Çarpıntı'nın final yapmasıyla Şerbo fanları, Taşçıoğlu'na Kızılcık Şerbeti'ne geri dönmesi için baskı uygulayabilir gibi duruyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İptallerin Ardından 2026'da Yayınlanacak Diziler Belli Oldu!
4 Dizi İptal Edilmişti: NOW, Yeni Dizisini Yayınlama Kararı Aldı
ATV'nin Yeni Dizisi Liliyar'ın Başrol Kadın Oyuncusu Belli Oldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Gazeteci Fatih Altaylı Tahliye Edildi
Acun Ilıcalı Açıkladı: Survivor’da Kurallar Değişiyor, All Starlar Dönüyor!
Cem Yılmaz'ın Netflix'te Yayınlanan ve Çok Beğenilen Gösterisine Kadınlardan Eleştiri Geldi!
YORUMLAR
12.12.2025

Ne yapsın Zombi 🧟‍♀️ olarak mı geri dönsün diziye?

12.12.2025

Ölmedi, kimlik değiştirdi 😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ