Olay, 27 Mart günü saat 23.30 sıralarında Esenyurt Pınar Mahallesi’nde bulunan bir sitede yaşandı. Yabancı uyruklu H.I. (35) isimli şahıs, S.A. (17) isimli çocuğun peşinden asansöre bindi. Kapının kapanmasının ardından şahıs, küçük çocuğu öpmeye ve vücuduna dokunmaya çalıştı.
Yaşanan duruma tepki gösteren S.A., kapının açılmasıyla asansörden çıkarak evine gitti. S.A.’nın yaşanan durumu ailesine anlatmasıyla polis ekiplerine haber verildi. Olayla ilgili yapılan incelemeler sonucunda harekete geçen Esenyurt Çocuk Büro ekipleri, H.I. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından saldırgan şahıs, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
alın size din kardeşi !!!
Ortadoğu kökenli göçmenlerin bir tek Türkiye'de bu kadar rahat gezindiklerinin farkında mısınız? Tanrı bile dünyanın bütün coğrafyalarını bir kenara bırakıp bunlara sayısız peygamber gönderip, adam etmeye çalışmış da ne fayda.
Bu p.çler yüzünden asansör fobim olucak,anasını satayım yerli it kopuk azdı bir de ithal ettik!!!