O An: Çöp Konteynerinin Üzerinden Havuzdaki Akranlarını Seyreden Çocuğa Sürpriz

Antalya'da kağıt toplayıcısı 10 yaşındaki çocuğun, bir çöp konteynerinin üzerine çıkarak yaşıtlarının yüzdüğü havuzu seyrettiği anlar fotoğraf karesine yansıdı.

Konyaaltı ilçesinde, kağıt toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunan M.H., çöp konteynerinin üzerine çıkıp, lüsk bir sitenin havuzunda oynayan akranlarını izledi. M.H.'nin, site bahçesini çeviren brandanın yırtık kısmından havuzda eğlenen çocukları izlediği anlar, bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.

Fotoğrafı gören Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de hemen harekete geçti ve M.H. ile kardeşlerini alarak havuza götürdü.

Fotoğrafın Hurma mahallesinde çekildiği saptandı. Mahalleye giden belediye ekipleri, 2 gün boyunca aradıkları M.H.'yi kağıt toplarken buldu. M.H. ile 3 kardeşi, bir spor merkezine götürüldü. Burada havuza giren kardeşler diğer çocuklarla da oynadı.

Kardeşler, daha sonra da Antalya Akvaryum'a götürüldü 👇

Gün boyu keyifli anlar geçiren 4 kardeş, belediye ekiplerince, Kepez ilçesindeki evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR

Ne oldu sonra hikayenin sonu nedir yarın aynı şekilde uyanıp kağıt toplama gitmeyecekmi? Bu lanet olası dünya düzeninde çocuklar çalışmak zorunda brakıldığı sürece öyle haberlerin hiç bir önemiyoktur

23.07.2020

Bu çocuklar şanslı en azından belki de çocukluk zamanında bir gün bile olsa eğlenebildiler..bu şansa sahip olmayan muhtemelen milyonu aşkın çocuk vardır sadece ülkemizde..38 yaşındayım kendi çocukluğumdan biliyorum 7 YEDİ yaşımda dayak yiye yiye başladım çalışmaya..okuldan sonra işe,yazın tatil yok yine işe..çok iyi hatırlıyorum mahalle çocukları top oynarken karşıdan baktığım günleri..aşağıda bi arkadaş yazmış bu çocukları havuza götürüp gaz alındı diye çok doğru yazmış..eğer sen gerçekten çocuklar için bişey yapmak istiyorsan çocuk işçiliği yasaklarsın,belki haftada bir gün çocuklar için buna benzer bi faaliyet organize edersin..işiniz gücünüz oy almak için kameralara tribünlere oynamak..hayır kardeşim milletin gözüne sokulan iyilik değildir geçin bu işleri.

İnşallah çocuğa ve ailesine maddi manevi destek sağlanır. Okula gitmesi desteklenmeli, bu kadarla kalmaz umarım.

TÜM YORUMLARI OKU (38)