Onedio Logo

Nymphomaniac'ın Basın Gösteriminde Sansür

Kapak Görseli

Lars Von Trier’in henüz gösterime girmeden tartışılan filmi “Nymphomaniac”ın Türkiye’deki basın gösterimi dün yapıldı. Filmdeki bazı sahnelerin sansürlenerek verilmesi ise tepkilere yol açtı.

Mart ayı sonunda gösterime girmesi planlanan filmin Avrupa sinemalarındaki basın gösterimleri sansürsüz yapılmıştı. 5 saatlik kesintisiz halinin sadece Berlin’deki basın gösteriminde izlenebildiği Nymphomaniac hakkında sosyal medyada konuşulanlar arasında öne çıkan yorumlar ise filmin “sarsıcı” olduğu yönünde.

Eleştirmenlerin, Danimarkalı autör yönetmen Lars Von Trier’in yeni baş yapıtı olacağını söylediği Nymphomaniac, seks bağımlısı bir kadın olan Joe’nun çocukluğundan yetişkinliğe, hayatının farklı dönemlerini anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman ve Willem Dafoe var.

Filmin !f İstanbul’da “İtiraf” adıyla gösterilecek kopyası ise sinema versiyonu olacak. “İtiraf Bölüm 1” 1 saat 50 dakika, “İtiraf Bölüm 2” ise 2 saat 10 dakika sürecek.

ZETE

Popüler İçerikler

İzmit'te Atatürk Büstüne Saldıran Kişi Tutuklandı
İzmit'te Atatürk Büstüne Saldıran Kişi Tutuklandı
Cezaevinde Bulunan Fatih Altaylı'nın Mektubunu Kızı Zeynep Altaylı Seslendirdi
Cezaevinde Bulunan Fatih Altaylı'nın Mektubunu Kızı Zeynep Altaylı Seslendirdi
Gaganız Mübarek Olsun! Kenelerle Mücadele İçin Doğaya Salınan Kekliklere Tam Destek Geldi
Gaganız Mübarek Olsun! Kenelerle Mücadele İçin Doğaya Salınan Kekliklere Tam Destek Geldi