Nusret'in New York Şubesi Hakkında Soruşturma: Gerekçe 'Ete Çıplak Elle Dokunuyor'

Sosyal medyada restoranlarının mutfağında yemek hazırlama görüntüleriyle ünlenen ve yurt dışında açtığı restoranlarla da dünya çapında üne kavuşan Nusret'in New York kentindeki şubesi hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'de açılan soruşturmanın gerekçesi, Nusret Gökçe'nin çektiği videolarda eldiven kullanmadan etlere dokunarak sağlık kurallarını ihlal etmesi olarak aktarılıyor. 

Salt Bea hareketiyle dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe'nin, eldiven kullanmadan etlere dokunması New York Belediyesi Sağlık Departmanı'na şikayet edilmesine neden oldu.

ABD'deki sağlık kurallarına göre hazırlanan bir yemeğe çıplak elle dokunmak ve yemek hazırlarken mücevher takılması yasak.

Yetkili, ABD'deki sağlık kurallarında bulunan çıplak elle yemeğe dokunmanın ve mücevher giymenin yasak olduğunu belirterek Nusret'in bu iki kuralı da ihlal ettiğini ifade etti.

Newsweek haberinde, Nusr-Et restoranındaki yetkililerin soruşturmaya ilişkin yanıt vermekten kaçındığını aktardı.

Sosyal medya kullanıcıları Nusret'in New York şubesi hakkında açılan soruşturmayı gündeme taşıdı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
01.02.2018

et, ete değmeli...

linç edilirim diye bunu demedim yorumlara bakıyordum diyen var mı diye :)

01.02.2018

adamı kıskandılar resmen.siz gidin dışkısını yiyen domuz eti yiyin anca kafanız açılır.zevksizler.o gıdalar ateşte pişiyor bakterimi kalıyor sanki.

01.02.2018

Domuzların her şeyi yiyebilecek bünyelerinin olduğu doğrudur ancak domuz besleyen çiftçiler domuzların kendi dışkılarını yemelerine müsaade etmezler çünkü bu büyümelerine engel olmaktadır yada büyümelerini geciktirmektedir.Bunu tüketip tüketmemek sadece kültürden kültüre farklılık gösterir Virüsler , bakteriler , prostitalar , mantarlar her besinde yaşayabilir.Bu hastalıkları önlemenin en önemli yoluda eti iyi pişirmekten geçer.Et potansiyel riskli bir üründür ne olursa olsun çıplak elle dokunulmamalı dokunulursa mutlaka eller bir sonraki ete dokunmadan titizlikle yıkanmalı nusrete gelince işini titizlikle yaptığını düşünüyorum bu kadar başarılı bir adam bunları göz ardı etmez zaten.Ama yurtdışında da kurallar kanunlar denetlemeler farklılık gösterebilir yani adamı kıskandıkları falan yok.

01.02.2018

Bu amerikalılar bi tuhaf göte şaplak atsa bişi demezler ete şaplak yasak

TÜM YORUMLARI OKU (33)