Nusret'in İş Yerine Düzenlenen Saldırının Ayrıntıları Ortaya Çıktı: 5 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter (X) üzerinden ünlü restorancı Nusret'e ait iş yerine gerçekleştirilen silahlı saldırının ayrıntılarını paylaştı.

İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü liderleri Barış Boyun ve Volkan Rençber'in verdiği belirlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yurt dışında firari olarak bulunan elebaşı Barış Boyun’un yine yurtdışında firari olarak bulunan elebaşılığını Volkan Reçber’in yaptığı organize suç örgütüne, Beşiktaş’ta bulunan “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik motosikletli 2 şahıs tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı eyleminin talimatını vermesi üzerine, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin eylemi gerçekleştirdikleri tespit edildi'' diye yazdı.

Son olarak Yerlikaya, ''Operasyonda silahlı saldırı eylemini gerçekleştiren organize suç örgütü üyesi 5 şüpheli yakalandı" dedi.

İşte Bakan Ali Yerlikaya'nın paylaşımı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Etiler'de 21 Mart tarihinde motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenlemişti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulunmuştu.

Banu Parlak'ın Köpeği, Yavru Bir Köpeği Öldürmüştü: 'Leo'nun Tazminatı Sokak Hayvanlarına Bağışlanacak'
İddialar Sonrası Ortalık Karıştı: Karabük Üniversitesi'nde Yabancı Öğrencilere Sağlık Raporu Şartı Getirildi
Ebru Şallı'ya Büyük Şok: Eşi Uğur Akkuş'a 'Nitelikli Dolandırıcılık' Suçundan Ceza

Popüler İçerikler

Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
27.03.2024

Yandasin yeri olunca hemen suclulari yakalaldilar.Ugur Mumcunun katillerini 20 yilin üzerindedir hala bulunamadi niye ucu adamlarina dokunur diye..Konu kendi adamlari olunca asayis berkemal..Bu kadar da olmaz ..Madem var madem yapabiliyorsunuz gecmiste öldürülenlerinde katillerini bulun...

30.03.2024

Maalesef sizin dediğiniz o durumla ilgili değildir. Siz zannetmeyin ki devlet bilmiyor. Tüm faaili meçhulların hepsini biliyor ama devlet politikaları (hükümet değil) bazen ölümler üzerine kurulduğundan Uğur Mumcu temiz eller döneminin başlaması için önemli bir ölümdü...

27.03.2024

ülkemizin en büyük beka sorunu bu boyunmudur butmudur gibi mafya artıkları.simdiki içleri bakanimiz Muhalif olsamda Allah için harika çalışıyor ama öncekinin pisliği o kadar çok ki temizle temizle bitmiyor

29.03.2024

yav nereye çalılıyor kardeş kafanız mı iyi ya sizin ? Adam çıkmış belediye seçimi için miting yapıyor. Üç beş tane önemsiz çakalı sosyal medyada ifşa ederek yakalıyor ki dünyada eşi benzeri yok. Esas babalar dışarda mk kimi nerde yakalamış. Herkes elini kolun sallayarak suç işliyo memlekette sana göre iç işleri bakanınız harika çalılıyor öyle mi ? Ve sen muhalifsin öyle mi ?

27.03.2024

Kariye'de başrolde Galata Kulesi'nde hilti ile çalışma yapan firma var: Açılış yılan hikayesine döndü Camiye dönüştürülme çalışmalarının ardından açılışı yılan hikayesine dönen Kariye'nin restorasyonunda başrolde, Galata Kulesi'nde hiltiyle çalışma yapan firma var.

TÜM YORUMLARI OKU (10)