Nusret'in Aşırı Pahalı Adisyonu Üzerinden Ülkede Fakirliğin Olmadığını Savunan Kişiye Kapak Gibi Cevaplar Geldi

Ülkenin durumunu Nusret'in adisyonundan değil, haberlerden takip etseydin keşke...

Nusret biliyorsunuz Türkiye'nin en pahalı et restoranlarından bir tanesi. O kadar ki, yurt dışında bile yüksek gelir sahibi olan kesim tarafından vazgeçilmez bir adres.

Twitter'da bulunan bu hesap ise bir Nusret adisyonunu paylaşarak ülkenin ekonomisinin gayet iyi olduğu tespitini yaptı (!)

Bu adisyon kısa sürede sosyal medyada gündem olunca yorumlar da gecikmedi. İyi durumda mıyız gerçekten?

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Ülke ekonomisini Nusret fişiyle değil de gerçek haberlerle mi değerlendirsek acaba? Çünkü o tarafta durum "tweet atmak" kadar basit değil!

Popüler İçerikler

Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
YORUMLAR
25.08.2020

Nusret'in kapısında bir saat sıra bekleyenler ülkenin yüzde doksanını mı temsil ediyor. Cebinde bir kaç lirayla intihar edenlerin olduğu ülkede milyonlarca işsiz ve gelir adaletsizliği varken bu şekilde konuşabilmek farklı göstermeye çalışmak en hafif tabirle utanmazlık. Sosyal ve kültürel gelişimden önce paraya ve güce ulaşmanın ne kadar tehlikeli olduğunu bunun gibi omurgasızlardan öğreniyoruz.

25.08.2020

Okyanustan bir bardak su alıp, balinalar yok demiş.

Yakacak odun bulamadığı için çocuklarının eline ısınmaları için saç kurutma makinesi verip kendini asan bir anne bile var bu ülkede. Siz hala neyin zenginliğinden bahsediyorsunuz? Tek yaptığınız sizin düşüncelerinizi destekleyebilecek şeyleri görmek. Diğer gerçekler hiç umurunuzda bile değil. Bu şekilde intihar etmekten daha acı ne olabilir? Hangi anne çocuklarını arkada bırakmak ister? Ama işte insan psikolojisi de bir yere kadar dayanıyor. O sınırı geçtikten sonra artık yaşam anlamını yitiriyor.

TÜM YORUMLARI OKU (44)