Onedio Logo

Nusret, 6 Aylık Kazancının Yarısı Olan 1 Milyon TL'yi Çocuk Esirgeme Kurumu'na Bağışladı

Kapak Görseli

Nusret Gökçe, altı ay önce açtığı Kapicciiiinoo'nun gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL'yi kimsesiz çocuklar yararına Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı.

Kimsesiz çocuklar için tören düzenlendi

Kimsesiz çocuklar için tören düzenlendi Görseli

Nusret Gökçe'nin Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta düzenlediği törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve kurumlardan gelen kimsesiz çocuklar da katıldı. 

Önce Nusr-Et Restoran'da yemek servis edildi ve çocuklara hediyeler dağıtıldı. Sonrasında Kapicciiiinoo'da ikram gerçekleştirildi.

Çocuklar için bir proje daha

Çocuklar için bir proje daha Görseli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Nusret Gökçe, çocuklar için bir projeye daha imza atmaya karar verdi. Bu projede Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteğinde olan 18-25 yaş aralığındaki çocukların, Nusr-et Restoranları’nda, otellerinde, yurt dışı şubelerinde veya yeni projelerinde çalışarak hem meslek öğrenebilecekleri hem de iş kaygısına düşmeden para kazanabilecekleri bir çalışma alanı yaratılması planlanıyor.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tarz Değişikliği Sosyal Medyada Gündem Oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tarz Değişikliği Sosyal Medyada Gündem Oldu
Tüm Dünyanın Cevabını Merak Ettiği O Soru: İsrail İran'a Neden Saldırdı? İsrail İran'a Neden Savaş Başlattı?
Tüm Dünyanın Cevabını Merak Ettiği O Soru: İsrail İran'a Neden Saldırdı? İsrail İran'a Neden Savaş Başlattı?
Yeni İğrençlik Görüntüleri! Marmaris'teki Bir İşletmede Turist Kadınlara Yapılan Taciz Dansı
Yeni İğrençlik Görüntüleri! Marmaris'teki Bir İşletmede Turist Kadınlara Yapılan Taciz Dansı
YORUMLAR
26.01.2023

PR biliyorum yine de destekliyorum. Böyle davranışları (PR olsa da) olumlarsak diğer zenginler de bunu yapar. Zenginin her halükarda parası var ama bari böyle hak edenler de faydalanır.

26.01.2023

Git çocuklara yemek ver, bunlara niye para veriyorsun?

26.01.2023

aferin... ama yine de gözüme girmedin benim için hala solucan suratlı bir kekosun üzgünüm..

TÜM YORUMLARI OKU (22)