Nusret, 6 Aylık Kazancının Yarısı Olan 1 Milyon TL'yi Çocuk Esirgeme Kurumu'na Bağışladı

Nusret Gökçe, altı ay önce açtığı Kapicciiiinoo'nun gelirinin yarısı olan 1 milyon 20 bin TL'yi kimsesiz çocuklar yararına Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağışladı.

Kimsesiz çocuklar için tören düzenlendi

Nusret Gökçe'nin Park Hyatt İstanbul Maçka Palas'ta düzenlediği törene Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve kurumlardan gelen kimsesiz çocuklar da katıldı. 

Önce Nusr-Et Restoran'da yemek servis edildi ve çocuklara hediyeler dağıtıldı. Sonrasında Kapicciiiinoo'da ikram gerçekleştirildi.

Çocuklar için bir proje daha

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Nusret Gökçe, çocuklar için bir projeye daha imza atmaya karar verdi. Bu projede Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteğinde olan 18-25 yaş aralığındaki çocukların, Nusr-et Restoranları’nda, otellerinde, yurt dışı şubelerinde veya yeni projelerinde çalışarak hem meslek öğrenebilecekleri hem de iş kaygısına düşmeden para kazanabilecekleri bir çalışma alanı yaratılması planlanıyor.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
26.01.2023

PR biliyorum yine de destekliyorum. Böyle davranışları (PR olsa da) olumlarsak diğer zenginler de bunu yapar. Zenginin her halükarda parası var ama bari böyle hak edenler de faydalanır.

26.01.2023

Git çocuklara yemek ver, bunlara niye para veriyorsun?

26.01.2023

aferin... ama yine de gözüme girmedin benim için hala solucan suratlı bir kekosun üzgünüm..

TÜM YORUMLARI OKU (22)