Nusaybin ve İdil'de PKK Saldırıları: 4 Şehit ve 35 Yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 2 polis şehit oldu, 35 kişi yaralandı. Operasyonların sürdüğü Şırnak İdil'de ise 2 asker şehit oldu.

DHA'nın verdiği bilgiye göre, Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ile bitişiğinde bulunan lojmanlara PKK'lılar bugün saat 06.00 sıralarında bomba yüklü araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Mardin Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre saldırıda 2 polis şehit oldu, ikisi sivil olmak üzere polis ve polis ailelerinden oluşan 35 kişi ise yaralandı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ndeki polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

İpekyolu saldırı sebebiyle trafiğe kapatıldı.

Valilik açıklamasına göre hayati tehlikesi olmamak kaydıyla yaralılardan ikisi Mardin Devlet Hastanesi'nde, ikisi Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı, daha hafif yaralı durumda olanların tedavileri ise Nusaybin Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

Olay yerinden DHA objekifine yansıyanlar:

İdil'de 2 asker şehit

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lıların yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması ve barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından güvenlik güçlerince 18 Şubat'ta başlatılan operasyon sürüyor.

Operasyonlarda bugün 2 asker şehit oldu.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
04.03.2016

hadi nerdesiniz ey şerefsiz terör sevicileri topunuzun amk

04.03.2016

Milleti artık o kadar keriz yerine koyuyorlar ki. Yıllarca bir kürt açılımı demokratik açılım yalanına adamları koruyup kolladılar. Operasyonlara karşı çıktılar. Valilere engel olun diye talimat verdiler. Askeri durdurdular. Belediyelere geçen araçlarını, gömdükleri mayınlarını, silahlarını, kaçakçılıklarını ve örgütlenmelerini görmezden gelin dediler. Adamlar bu süreci yeniden yapılanma, güçlenme, silahlanma, mayınlama, eleman toplama için kullandı. Biten terörü güçlendiren akp bugün kalkmış "bunların sorumlularını bulup yargıya teslim etmek görevimiz" diyor. Bu vatan hainlerine, hdp den gram farkı olmayan ve hata ondan daha büyük kürtçü olan akpye, bu Atatürk, Cumhuriyet ve Türk düşmanı olan bopçulara oy veren, yüz veren, nemalanan da asker katilidir, polis katilidir, haindir! Hiç boşuna konuşmayın, ağlanmayın, ekran karşısında suçlu aramayın. Suçlu sizlersiniz!

04.03.2016

Suruç, Ankara, Ankara, Nusaybin... canlı bombalar, patlamalar, harabeye dönmüş şehirler oh bea işte yobaz müslüman tayfanın görmek istediği ülke, işte her geçen gün afganistana benzeyen güçlü türküye bravo (!)

04.03.2016

Müslümanlar yıktı geçti dimi tüm şehirleri amk bebesi pkk dhkpc zeytin dalımı

TÜM YORUMLARI OKU (46)