Nusaybin'de Yaralanan Asker Şehit Oldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu yaralanan bir asker, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin'deki operasyonlar sırasında teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

'31 Mart 2016 Perşembe günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevkedilmiş ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 20.50’de şehit olmuştur. 

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

TSK

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
01.04.2016

Haber Onedio'ya 10:07 de eklenmiş saat 10:30. Haberde 1 tane bile yorum yok. Aptal bir test olsa onlarca yorum olmuştu. İşte bizi getirmek istedikleri durum bu. Tepki veremez hale gelmemizi istiyorlar ve başarıyorlar malesef ! Şehidimizin ailesine sabır diliyorum.

01.04.2016

yeni türkiyede iyice alıştık şehitlere!!!

01.04.2016

O kadar alıştık ki şehit haberlerine şehidin kim olduğu bile söylenme gereği duyulmuyor belkide..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ