Nursema'nın Öpüşme Sahnesinden Nihat Hatipoğlu'na Sorulan Soruya Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

27 Mart Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Güçlü oyuncu kadrosu ve yürekleri yakan hikayesiyle izleyenleri ekranlara kilitleyen Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım karakterinin oruç hakkındaki konuşması dikkat çekti. Bir kesim tarafından sahneye eleştiri yağdı. 'Kıvılcım' karakterine hayat veren Evrim Alasya gelen tepkilere karşı sessiz kalmadı.

Detaylar:

Dizideki Oruç Konuşması Gündem Olan Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya Tepkilere Sessiz Kalmadı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinde, depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'dı. Deprem felaketinin ardından ailesinin 11 üyesini Hatay'da enkaz altında kaybeden ünlü oyuncu ve şarkıcı Uğur Aslan, yaşadığı tarifsiz acıları katıldığı programda gözyaşları içinde anlattı.

Detaylar:

Yakınlarını Kaybeden Uğur Aslan Depremzedelerle Dalga Geçenlere Gözyaşları İçinde İsyan Etti!

Ben Bu Cihana Sığmazam ATV'nin gündemden düşmeyen yapımlarından bir tanesi oldu. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı'nın yer aldığı fenomen dizi güçlü kadrosunun yanında hikayesiyle de izleyiciyi ekran başına toplamışken dizide beklenmeyen bir ayrılık yaşandı.

Detaylar:

Ekranlara Damga Vuran Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinde Beklenmeyen Ayrılık

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının popüler yarışmacılarına ait geçmiş dönem fotoğrafları ortaya çıktı.

Detaylar:

Tanıyabilene Aşk Olsun: Kısmetse Olur Yarışmacılarının Ortaya Çıkan Eski Fotoğrafları Sizi Epey Şaşırtacak!

FOX Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun'un Cumhur İttifakı'yla ilgili yaptığı konuşma gündem oldu. Tosun, yaptığı konuşma nedeniyle hedef gösterildi.

Detaylar:

Hedef Gösterildi! FOX Haber Sunucusu Gülbin Tosun'un Canlı Yayındaki Konuşması Gündem Oldu!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'nın yargı dağıttığı sahne üzerinden Twitter hesabından Erdoğan paylaşımı yaptı. Tekin'in yaptığı bu yorum ise dikkat çekti.

Detaylar:

CHP'li Gürsel Tekin'den Kızılcık Şerbeti Nursema Üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan Yorumu

Ramazan ayının gelişiyle ekranlarda yerlerini alan yüzlerden bir tanesi de Nihat Hatipoğlu! İftar ve sahurda program yapan Hatipoğlu, kendisini dinlemek için gelen vatandaşların sorularını da yanıtlamayı ihmal etmiyor. Hal böyle olunca acayip anların da yaşanması kaçınılmaz oluyor. Dün akşam yayınlanan programda Hatipoğlu'na sorulan 'akrep' sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Sahur Programında Sorulan 'Akrep' Sorusuyla Neye Uğradığını Şaşıran Nihat Hatipoğlu'nun Yanıtı Gündem Oldu!

Günlerdir dillerden düşmeyen Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 21. bölüm fragmanı da kaos yarattı. Yeni bölüm fragmanında Nursema'nın sevgilisi Umut'la yakınlaştığı sahne tartışmaya neden oldu. Sosyal medya ikiye bölündü.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Bölümünde Nursema'nın Öpüşme Sahnesi Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR

Magazinde anlayamadığım tek bir konu var, o da eski hali veya halleri ifşa oldu haberleri. Bu kadar komik bir konu olamaz ya XD ne zaman bu başlığı görsem gülme tutuyor. Ne oluyor yani eski hali ifşa olunca? Bana eski hallerini çıkarttırma lan! deyip fotoğrafları ŞRRRAKK suratına vururuz mu demek isteniyor? Kendileri vuruyor bizi de şahit mi yazıyorlar nedir yani? XD

28.03.2023

Her derdimiz bitmiş dizi kalmış ya millet kan ağlıyor bazı kendini bilmezler hossuruktan gaz çıkartıyor başka sorun kalmadı bunlarda yardim edin desem yok ama göbekten konuşurlar bunları izleyenin aklına şaşayım ben

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ