Nurgül Yeşilçay, Melek Mızrak Subaşı Gündemdeyken Selçuk Belediye Başkanı'nı Hatırlattı!

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, son birkaç gündür sosyal medyayı adeta çalkayan bir isim haline geldi. Game Of Thrones karakterine benzetilen Melek Mızrak Subaşı hakkında sayısız paylaşım yapılıyor. Oyuncu Nurgül Yeşilçay, siyasi ismin bu kadar gündemde olduğu bir dönemde Selçuk Belediye Başkanı'nı hatırlattı.

Gelin detayları görelim...

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde Bilecik'e gitti. İmamoğlu, Bilecik ve ilçelerinde çeşitli açılışlara ve ziyaretlere katıldı.

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İBB Başkanı İmamoğlu'nun ziyaretlerinde kendisine eşlik eden isim oldu.

Avrupai bir görünüşü olduğu düşünülen siyasetçi, tüm dünyayı kasıp kavuran Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterine olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Birçok çalışması ve tarzıyla hayranlık uyandıran siyasi isim son birkaç gündür oldukça popüler.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme damga vurdu. Ünlü oyuncu, günlerdir adından söz ettiren Melek Mızrak Subaşı yerine farklı bir kadın siyasetçiyi hatırlattı.

Yeşilçay, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in bir fotoğrafını paylaşarak "Yalnız Selçuk belediye başkanımız da tam bir Atatürk kadınıdır" notunu düştü.

Filiz Ceritoğlu Sengel, ünlü oyuncunun paylaşımına sessiz kalmadı ve ''Bence senin bakışların güzel, kalbin gibi'' notuyla paylaşım yaptı.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Hadi buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Melek Subaşı Evli mi?
'Winter Is Coming': Game of Thrones Karakterine Benzetilen Melek Mızrak Subaşı Yaptığı Paylaşımla Gündem Oldu!
Haluk Levent, Yerli Targaryen Melek Mızrak Subaşı İle İlgili Çıkışıyla Twitter'ı Salladı; Ortalık Yıkıldı!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
31.01.2023

Dış görünüşünden başka yaptıkları herhangi bir hizmet ile ilgili bilgi sahibi olmayınca sadece görünüşe indirgersiniz.. Bilecikte yaşayanlar veya Selçukta yaşayanlara sormak lazım kimdir bu kadınlarımız? Ben her ikisinin de donanımlı oldukları için liyakat esasına göre seçildiklerinden, mensubu oldukları parti dolayısıyla eminim! Her ikisine de sevgiler ve saygılar..

31.01.2023

neyin peşindesiniz ya

31.01.2023

atatürk cumhuriyet kadınlar ve onların dış görünüşü üzerinden kutuplaştırma kategorizasyon yapıyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ