Nureddin Nebati'den Yeni Mevduat Düzenlemesi Açıklaması

Popüler İçerikler

Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.12.2021

Çok büyük soygun yapıldı. Hayatında dolarla işi olmayan ve TL'de kalanların önce varlığının yarısını gaspettiler, sonra da 17-18 liradan dolara yönlendirdiler, bir kez daha soydular. Mevduatlar dövize dönmüşken, bu kez TL mevduat faizi örtülü şekilde yükseltip bir daha vurdular. Milletin parasını panikle düşürdüler bugün az daha tırtıklarlar onda sonra balinalar gelip hepsini toplar. Sonra simit simit diye ağlarsınız. Ülkede üretim mi arttı? Yoksa faizler düşmeyecek mi artık? Ya paranın asıl efendisi FED faiz arttırınca ne olacak? Devlet milletin kur farkını hazineden ne zamana kadar karşılayacak? Hazinede biten para için yeniden para basılacak mı? Para basılınca TL 'nin değeri düşer mi? Toptancıda 1 liraya olan elektrik tüketiciye 2 liradan satılır. Elektriğe yüzde 150 zam zaruri şu anda. Ocak ayı başında EPDK elektriğe zammı yüzde 10/ 15'de tutar ya da zam yaptırmazsa yüzde 99,99 baskın seçim. Doğalgazda öyle...Bu baskın seçim aynı zamanda Türkiye’nin en büyük IQ testi olacak.

21.12.2021

İlk ağızdan duyduğum şey yazmayacaktım ama denk geldi vacip oldu. Elektriğe gelecek zaman %120 civarıymış şuan yapamıyorlar çünkü devlet baskılıyor ve dedikleri şey şu 1 ocaktan sonra isterseniz her gün yapın ama şimdi değil. Ve ilk 3 ay içinde toplamda parça parça yapılacakmış bu zam.

21.12.2021

Dolar yükselir 18 TL yi bulur bilinçsiz halk satın alır,dolar düşer 12 TL yi görür zengin kodoman vurguncular satın alır,yahu adamın cebinde 50 tl parası var ve son parası onunla EUR almak için döviz bürosu önünde kuyruğa girmişti dün haberlerde,kameramana açıklama yapıyor bir de iyi bir şey yapıyrmuş gibi,minicik rakamlarla umut topluyor insanlar,zavallı ve eğitimsiz halk bunların anlattığı söylediği herşeye inanıyor,17 TL den aldıkları doları korkup dahada düşer diye bu gün 13 TL den satanlar var.

21.12.2021

Köprü zarar eder, hoop hazineden garanti ver.. paralı yollar zarar eder.. hoop hazineden garanti ver.. hasta garantili hastaneler zarar eder.. hoop hazineden garanti ver.. mevduat sahipleri zarar eder.. hoop hazineden garanti ver.. dolara bile hazineden garanti verdiler ya la

TÜM YORUMLARI OKU (8)