Nur Viral'in Ödü Koptu! Canlı Yayında Aldatıldığını Anlatan Kadın Eşine Yakalandı!

Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” isimli programda herkesi tedirgin eden bir an yaşandı. Telefonla yayına bağlanan bir kadın aldatıldığını anlatırken eşine yakalandı. Ne yapacağını şaşıran Nur Viral bağlantıyı kesmek zorunda kaldı.

Nur Viral'in Beyaz TV'de sunduğu “Hayatta Her Şey Var” en sayko soruların ve şaşırtan itirafların konuşulduğu bir gündüz kuşağı programı.

Telefonla bağlanan seyircilerin itirafları her defasında izleyenleri ve Nur Viral'i şaşırtıyor. Yine programda gündem olan bir an yaşandı.

40 yıllık eşinin kendisini komşusuyla aldattığını belirten kadın, "Ben Antalya'dan arıyorum Lale ismim. 40 senelik evliyim 3 tane çocuğum var. 5 senedir kocamdan şüpheleniyordum. En son oğlumu evlendirirken kocamda değişiklikler olduğunu fark ettim." dedi.

"1 yıldır ilişkimiz olmadı. Bir komşumuz vardı. Eşin yorganın altına girerek 45 dakika onunla konuştu, dinledim. Elim ayağım titredi. Kahvaltı hazırladım yapmaya başladım. Geldi, 'Canım bana niye haber etmedin?' dedi. Ben de, 'Senin canına başlarım. Birine gündüz birine gece mi canım mı diyorsun? dedim. O da, 'Sen yanlış duymuşsun öyle bir şey yok.' dedi. İnkar üstüne inkar etti" ifadelerini kullandı.

Eşinin kendisini aldattığını söyleyen kadın konuşmasına devam ederken eşine yakalandı. Sunucu Nur Viral, "Bizim yüzümüzden bir şey olsun istemiyorum. O evdeyken konuşma. Şeker hastasısın şekerin yükselir. Söz veriyorum seni yeniden bağlayacağım yayına. Aklım sende kalacak" deyip telefon bağlantısını kesti.

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Esra Erol'da Skandal! 57 Yaşındaki Adamdan Hamile Kalan 18 Yaşındaki Sümeyra'nın Dramı!
Evli Bir Erkeğe Aşık Olduğunu Söyleyen Trans Bireyin Videosu Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
07.09.2023

engellediğimiz şahısları da görmesek mesela sayın onedio yetkilileri? bomboş insanlardan tangur tungur ses geliyor sabır testi oluyor.

Yalan dolan kurgularla prim kasma çabaları. Sen düşme bari Onedio.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ