Nur Sürer ve Osman Sonant'ın Filmi Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Dakikalarca Alkışlandı

Başrollerinde Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant'ın oynadığı 'Mukadderat' filmi 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde prömiyerini yaptı. Hem film hem de oyuncular salonda dakikalarca alkışlandı.

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, film gösterileri ve söyleşilerle devam ediyor. Birbirinden ilginç senaryoları olan filmler ise festivalde iz bırakıyor. Bunlardan biri de yönetmen Nadim Güç'ün filmi 'Mukadderat'.

Senaristliğini Erdi Işık'ın yaptığı ve başrollerinde Nur Sürer, Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant'ın oynadığı film prömiyerini festivalde yaptı ve izleyenler tarafından çok beğenildi. Salonda bulunan oyuncular dakikalarca alkışlandı.

Kara komedi türündeki 'Mukadderat' Kastamonu'nun Cide ilçesinde çekildi. Film, Nur Sürer'in canlandırdığı Sultan'ın eşi Recep'i kaybetmesinin ardından yaşadığı olayları konu alıyor.

Yönetmen Nadim Güç filmin gösterimi sonrasında yaptığı konuşmada kadın hikayesi anlatmanın zorluğuna değindi. Filmi yaparken çok heyecanlandığını dile getirdi. Başroldeki Nur Sürer ise yaptığı açıklamada,

'Şahane bir yerde çalıştık. Cideliler bize çok iyi davrandı. Yaşar Kemal'in bir cümlesi var: 'Bu ülkede dört şey olmayacaksınız; kadın, çocuk, ağaç ve hayvan.’ Filmde Sultan'ın kocasının ölümüyle kendini bulması ve üzüntüsünü başka bir şeyle yenmesi çok hoşuma gitti. Hikaye seyircilere iyi şekilde geçtiyse çok mutlu olduk' dedi.

Filmin senaristi Erdi Işık Kastamonuluymuş ve 'Mukadderat'ın senaryosunu aile öyküsünden esinlenerek yazmış. Filmin adını annesi kısmet yerine mukadderat dediği için koymuş. Siz filmi izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlara buyrun...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Ödül Töreninde Gündeme Dair Konuşmayıp Şarkı Söyleyen Aras Bulut İynemli Çok Büyük Tepki Topladı!
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Farah Zeynep Abdullah Gündeme Dair Bir Konuşma Yaptı
Atatürk Rolünü Canlandıran Ertan Saban, Şivesini Eleştirenlere Kapak Niteliğinde Bir Yanıt Verdi

Popüler İçerikler

MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
Büyük Köfteci Zincirleri Sosyal Medyada Hedef Tahtası Oldu: Köfteci Yusuf'un Avukatından Açıklama Geldi