Yapay zeka yönetiminde ve nükleer enerjiyle çalışan 5 bin kişi kapasiteli uçan otel tasarımı paylaşıldı. Devasa uçan otel konseptinde restoranlar, alışveriş merkezi, spor salonları, tiyatro ve yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca geleceğin oteli olarak belirtilen tasarımın nükleer enerjiyle çalışması nedeniyle yere inmeden aylarca havada kalabileceği de paylaşıldı.
Tamam tamam uzun cümle kuramıyorsunuz. Bu ifade nedir yahu: “nükleer reaktörle çalışan bir uçağın düşmesi durumunda düşebileceğine dikkat çekiyor.”
balistik fuzelerin gelistirilmesinden once amerikan hava kuvvetlerinin nukleer guc ile ucan ucak calismasi oluyor. amac ucagin surekli havada kalarak bir nukleer saldiriya aninda kesin ve hizli cevap verebilmesi. hatta nukleer enerjili ilk jet motorlarinida tasarliyorlar, ilk prototiplerini yapip calistiriyorlar. sonradan hafif ucak govdesinin nukleer motorlara yeterli izolasyon sagliyamiyacagi, pilotlar icin ciddi saglik riskleri oldugu anlasiliyor, daha onemlisi bir kaza halinde yasanacak facia kirlilik projeden vazgecmelerine neden oluyor. o yuzden boyle bir ucak hayelden oteye gidemez, keza en ufak kaza riski bile nerede patlayacagi belli olmayan facia demek, hic kimseye hic bir devlet kurumuna havacilik otoritesine bunu kabul ettiremezler.
“Düşmesi durumunda düşebileceğine dikkat çekiliyor” lütfen yazdıktan sonra okuyun bi. Bu kaçıncı eleştirim onedio yokuş aşağı gidiyor Zaten reklamdan geçilmiyor bari biraz dikkat edin