NOW Ana Haber Spikeri Gülbin Tosun Zorunlu İzne Çıkarıldı!

Sıkı bir hayvan hakları savunucusu olan Gülbin Tosun, ana haber spikeri olduğu NOW TV'de zorunlu izne çıkarıldığını açıkladı. 'Hayvan haklarından 1 adım geri yok' yazan Tosun'un yaşadıkları gündem oldu.

2009 yılından beri FOX/NOW ekranlarında çalışan spiker Gülbin Tosun, uzun süredir kanalın ana haber spikerliğini üstleniyor.

Dobra yorumculuğuyla beğenilen Gülbin Tosun sosyal medyada hayvan hakları konusunda sıkı bir savunucu olurken, bu konu yüzünden işten uzaklaştırıldı.

Son çıkan sokak hayvanları yasasının ardından sosyal medya hesabında yaptığı sert yorumlarla dikkat çeken Gülbin Tosun, NOW'ın kendisini zorunlu izne çıkardığını açıkladı.

"Hayvan haklarından 1 adım geri yok" yazan Tosun, ayrıca henüz çıkışının verilmediğini belirtti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yağmur Tanrısevsin, Yıllar Sonra Güneş'i Beklerken İtirafıyla Şaşırttı!
Şoke Eden Olay: Didem Arslan'ın Muhabiri Canlı Yayında Saldırıya Uğradı!
Mehmet Şef'in Aylar Önce MasterChef Kerem Hakkında Dedikleri Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
26.08.2024

bence süresiz olarak dinlensin. bir damla suya muhtaç ol diye beddua eden, haber yapmasın! habercinin tarafsız olanını istiyoruz duygusal olanını değil

26.08.2024

Doğruluğun veya yanlışlığın dışında haberciliğin verdiği ağırlığı ve sakinliği koruyamadığından olmalı. Sabır sınayan, sinir bozan onlarca haberi her gün okumak psikolojiyi bozar. Hele ki bu ülkede, bu haberler ile sağlam kalmak imkansız. Mansur Yavaş'a bir damla suya muhtaç olun demek bir gazeteci sözü değil, öfkeli bir vatandaş bedduası. Now Tv de biraz dinlen demiş. Doğru da yapmış. Yarın başka bir bedduayı olmadık kişiye çakarsa işte kanalın başı o zaman fena yanar. Sakince, ispatıyla doğru haberi olduğu gibi, yorumu izleyiciye bırakarak sunduğu için seviliyor bu haber kuşağı.

26.08.2024

Dahası uyaranlara hakaret etti twitterda. Ki daha önce de kızı ölen anneye laf etmişti yani kadın muhalefete nasıl kaybettirsem diye uğraşıyor. 35 sene sonra keçiöreni alan adama dediğiniz gibi suya muhtaç kal vs diyor. https://x.com/buqidisnereye/status/1828160570786296181

26.08.2024

doğru olan şu ki bu Ülkede ne adalet nede özgürlük var sadace ayakta uyutuluyoruz ve susturuluyoruz özgürlük varmış gibi gösteriliyo ama yok özgürlük bu değil ve fox habercileri doğruları konuştuğu için sürekli bir şekilde susturuluyor olan bu.

TÜM YORUMLARI OKU (26)