Noter Katibi, Darbeci General Semih Terzi'nin Eşini Bıçakla Kovalamış

15 Temmuz gecesi Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurularak öldürülen darbeci general Semih Terzi'nin eşi, Ankara'da bir noterde mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak isterken, durumu farkeden noter katibi tarafından bıçakla kovalandı. Olay sonrası Nazife Terzi tutuklanırken, noter katibi işten çıkarıldı.

Darbeci general Semih Terzi, 15 Temmuz akşamı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda Ömer Halisdemir tarafından vurularak öldürülmüştü

Ömer Halisdemir'in Darbeci Generali Vurduğu An

Show Haber'in elde ettiği görüntülere göre Semih Terzi'nin eşi, Ankara'da gittiği bir noterde mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak isterken, noter katibi Kerem Sağlık tarafından bıçakla kovalandı.

🎥 Noterde yaşananlar kamerada:

Semih Terzi'nin eşi tutuklandı, katip işten çıkarıldı

Yaşanan olaydan sonra polisi arayan Kerem Sağlık, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle Nazife Terzi'den şikayetçi oldu. 

Gözaltına alınan darbeci generalin eşi tutuklanırken, noterde bıçakla olaya müdahale eden noter katibi işten çıkarıldı.

'Semih Terzi'nin tüm mallarını kaçırabiliyordu'

Sağlık, Show Haber'e yaptığı açıklamada, 'Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm mallarını kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim' dedi.

Show Haber, Milliyet

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
27.08.2016

"Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim". Fazla söze gerek yok o durumda kalkıpta kadına çiçek vermesini bekleyemeyiz. Bıçak çekmek abartı olmuş orası ayrı.

Başka bir notere iş için başvursa kabul ederler bence zaten.

27.08.2016

Bıçakla birinin pesinden kosmak ne zaman kahramanlik oldugunu anlayamiyorum,hemen polis aranip tutuklanmasi saglanabilirken.Boyle ilkel bir yonteme aferin iyi yapmis demek ne kadar doğru tartışabilir.

Pasif Kullanıcı
27.08.2016

Noter dedigin yer zaten ''Supheye mahal olmayan yerdir!'' oyle oldugu icin zaten. Noter onune gelen her evraki imzalamaz ve konuya taraf olmaz. Supheli gordugu durumlarda yasal olarak onay vermeme hakki her zaman vardir. Peki o halde bu kadar olaya ne gerek var? Isleminizi yapmiyorum deyip gondermesi gerekiyor. Noter calisani bile durumun farkindayken ve tepki verirken, Noter'in bu durumu gormezden gelmesi ve islemi yapmaya devam etmesi asil bence sorgulanmali.

TÜM YORUMLARI OKU (14)