Note 4 Çıkmadan Çakması Çıktı

Samsung Galaxy Note 4 henüz resmi olarak duyurulmadı bile. Ancak bu, Çinli üreticilerin Note 4 taklidini hazırlamasına engel olmadı: İşte Goophone N4.

Galaxy Note 4 ile ilgili birçok sızıntının ardından, son olarak resmi tanıtım tarihi olan 3 Eylül ortaya çıkmıştı. Hatta basın davetlisi olarak bizzat etkinlikte yer alacağımızı sizlerle paylaşmıştık. Note 4 ile görünümü aynı olan bir başka cihaz daha var; ancak bu ürünün Note 4 gibi görkemli bir lansmanı olmayacak.

Goophone N4 adlı bu cihaz, görünüm olarak Samsung'un sıfır kilometre amiral phablet'ini anımsatsa da, donanım özellikleri tahmin edeceğiniz üzere orijinaliyle aynı değil. Galaxy Note 4 katili çakmasıolarak adlandırılan cihaz, 5,7 inç Full HD çözünürlüğe sahip ekranıyla kullanıcıyı karşılayan Goophone N4, kalbinde 1,7 GHz sekiz çekirdekli bir MediaTek MT6592 işlemci barındırıyor. 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip olan N4, 3.200 mAh batarya ve 13 MP arka/ 5 MP ön kamera kullanıyor.

Cihaz şimdilik Çin'de piyasaya sürülecek ancak yakın dönemde Tahtakalepiyasasından Türkiye'ye de giriş yapması bekleniyor.

Shift Delete

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!