Normal İnsanlar Gibi Marketten Alışveriş Yapmak Yerine Zavallı Hayvanları Avlayan Anne!

Surrey'de yaşayan bekar bir anne süpermarketlerden alışveriş yapmayı bıraktı çünkü yemeklerini kendi avlıyor.

Lisa Taylor adındaki anne, elinde tüfeğiyle ve avladığı hayvanlarla beraber fotoğraf çektiriyor ve bunları paylaşıyor.

Bir fotoğrafında avladığı domuzla beraberken diğerlerinde geyikler ve tilkiler görülebiliyor.

'Ben avlanan ve pişiren bir kızım sadece. Benim et alışverişim böyle.' diyor.

Sonrasında bu hayvanların etlerini pişiriyor ve yemeklerin fotoğraflarını Facebook sayfasında paylaşıyor. Bu fotoğraflar ona 15 bin takipçi 'kazandırdı.'

Fotoğrafları yüklerken vurduğu hayvan hakkında da detaylı bilgiler veriyor.

Bir geyik parkı işleten anne, hayvanları doğada avlamanın fabrikada yetiştirilmiş ve kesilmiş hayvanları yemekten daha etik ve insancıl olduğunu düşünüyor.

Instagram'da da 1200 takipçisi olan Lisa, 1200 poundluk gece görüş ekipmanı ile çektiği fotoğraflarını sürekli olarak güncelliyor.

Ancak paylaşımları, çoğu insanı kızdırmaya yetti ve vahşi hayvanları avladığı için birçok eleştiri aldı.

Birisi onu 'iğrenç bir insan' olarak tanımlarken bir diğeri 'Tilkileri rahat bırak!' yorumu yaptı.

Padraig Hannafin adındaki kişi "Neden bunu kutluyorsun ki? Ben koyun yetiştiren bir aileden geliyorum yani neden yaptığını anlıyorum. Ancak bir hayvanı öldürmenin verdiği gurur ve mutluluğu çözemiyorum."

Eleştirenlerin yanında tebrik edenler de olmadı değil.

Hayvan hakları için İngiltere'de bir hayır kurumunun başkanlığını yapan Elisa Allen şunları söyledi:

'Öldürmekten zevk alan insanlar için bir kelime var. Bu kadının ilgi için yalvardığı açık. Ancak tek istediği, varoluşunu huzurlu bir şekilde devam ettirmek olan hayvanları öldürmek saygıdan çok hakaret getirir.'

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
01.08.2017

elbette avlanma, bir canlinin digerini yemesi dogada olan bir sey ama sen ihtiyacini baska yollardan karsilayabilcekken dogada bir avuc kalmis, yasam mucadelesi veren canlilari onlara hic bir sans vermeden kilometrelerce oteden gece goruslu tufeklerle avlayip yok ediyorsan, soylarinin tukenmesine neden oluyorsan bu doganin kanunu degildir, sadece senin duyarsizligin, vicdansizligin ve serefsizligindir.

Pasif Kullanıcı
02.08.2017

kadın her avından sonra sosyal medyada fotoğraf paylaşıyormuş, -bahsedilen yerin Birleşik Krallık olduğunu düşündüğünde- o hayvanlar bir avuç kalmış, yaşam mücadelesi veren hayvanlar olsa ve soylarını tehlikeye atan bir hareketse buna müdahele edilmez mi? kilometrelerce öteden değil tabi ama uzaktan dürbünlü ve uzun namlulu bir tüfekle tek kurşunla konuyu boğuşmasız ve olabildiğince acısız hallediyor olması da bence daha iyi. kafasından tutulup yatırılması karşısında bıçak bilenmesi ya da bağlanıp yürüyen bandın üzerinde kesime götürülmesi falan hayvana ölümü gösterip yavaş yavaş öldürmeleri daha çirkin

01.08.2017

Kadın hem besleyip büyütüyor hem de yiyor. Evinin yanına ahır kurup, inek, koyun, tavuk besleyen sonra da kesip yiyen insanlardan bir farkı yok ki. Zevkine öldürse tamam da, öyle çok anormal bir durum yok. (Tilki yenir mi ya!!!😕)

Bu tür insanların tehlikeli olduğunu ve ölümü seyretmenin onlara zevk verdiğini düşünüyorum. Avladığı hayvanların süpermarkette satılan etle ne ilgisi var? Bahanesi, kılıfı da çocuklarına market işi yedirmeme isteği. Tilki, geyik eti zıkkımlanmasan da olur. Kuduz olasıca!!

TÜM YORUMLARI OKU (54)