Nisa Bölükbaşı'nın Şampiyonluğu Sonrası Evrim Keklik'ten Açıklama: Kime Göre Neye Göre?

Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması tepki çekmeye devam ediyor. Magazin gündemini epeyce meşgul eden konuda Acun Ilıcalı'dan tutun diğer tüm yarışmacılara kadar herkes açıklama yapmaya devam ediyor. Hem ünlüler gönüllülerde hem de All Star'da Nisa ile birlikte yarışan Evrim Keklik, sosyal medyadan kendisine gelen soruları yanıtlarken şampiyonluk hakkında konuştu.

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmuştu. Nisa'nın şampiyon olması sosyal medyada pek çok kişi tarafından tepki çekmiş, "yatarak şampiyon olunmaz" denmişti.

Nisa da sokaklarda kupa ile gezmişti👇🏻

Survivor Şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nın Sokakta Şampiyonluk Kupasıyla Gezmesi Twitter Ahalisinin Diline Düştü!

Geçtiğimiz sezon yıldızları bir türlü barışmayan Nisa ve Evrim ikilisi ise All Star'da birden samimi tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Evrim Keklik, kendisine Instagram hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı. Kendisine Nisa ile ilgili gelen ilk soru “Nisa ile aranız nasıl düzeldi?” oldu.

Evrim Keklik bu soruya, "Birbirimizi tanımaya inandık, birbirimize güvendik çünkü orada bizden başkası bize yardım edemezdi. İyi ki de böyle oldu" şeklinde yanıt verdi.

Diğer dikkat çeken sorulardan bir tanesi ise "Nisa hak etti mi şampiyon olmayı?" oldu. Keklik bu durumda arkadaşını savunarak, "Neden hak etmesin? Neye göre kime göre?" dedi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Survivor Yarışmacısı Evrim Keklik'in, Annesiyle Yaşadığı Diyaloğu Komik Gibi Paylaşması Dalga Konusu Oldu!
Hapis Cezası Olduğu İçin Ülkeye Dönüş Yapmadığı İddia Edilen Survivor Hikmet Açıklama Yaptı!

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış