Nisa Bebeğin Son Durumu Ne? 'Trakeostomi' Uygulanması Kararı Alındı

İstanbul Pendik'te Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın terk edilmiş halde bulununca sütannelik yapıp Nisa ismini verdiği bebekle ilgili yeni haberler geldi. Durumu kritik olan Nisa bebeğe kök hücre nakli işlemi yapıldı. Nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi olan 'Trakeostomi' uygulanması için annenin onayı alındı ve işlem için süreç başlatıldı.

Pendik'te boş arazide bulunan ve acil tıp teknikeri Büşra Durmaz'ın sütannelik yaparak 'Nisa Mihriban' ismini verdiği bebeğin sağlık durumu ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Trakeostomi' uygulanması

Sabah gazetesinin haberine göre, cezaevindeki annesinin izniyle Nisa bebeğe kök hücre nakli yapılmasına karar verildiği ve bu işlemin de uygulandığı ortaya çıktı.

Küçük bebeğe yaklaşık 2 hafta önce de nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi olan 'Trakeostomi' uygulanması kararı alındığı ve anneden gerekli onayın alındığı, uygulama sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Nisa bebeğin mama yüzünden solunumu durdu

Sokağa terk edilerek hayattan ilk darbesini alan Nisa bebek, 30 Mart'ta çocuk bakımevine alındı. Rahatsızlanan bebek 1 Nisan'da hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandı. Talihsiz bebeğin bakımevinde yedirilen mama sonucu solunumunun durması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı,  acil serviste hayata dönüş fonksiyonlarının sağlanıp yoğun bakıma alındığı belirlendi.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
13.05.2022

o bakım evi çalışanı hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor mu merak ettim.

13.05.2022

Onun da çok ağır bir suçu olduğunu sanmıyorum. Yetişemeyeceği kadar çok çocukla ilgileniyor muhtemelen ve bebekler uykularında bile kusabilir, kusmuğunda boğulabilir.

Pasif Kullanıcı
13.05.2022

Ne kadersizmiş garibim

13.05.2022

İnş sonu güzel olur..üç sıfır yenik başladı ama toparlaya bilir

13.05.2022

hayat hiç adil değil. bebeklerin ve çocukların zarar gördüğü bir dünyayı yaratan ya vicdansızdır ya da yoktur

13.05.2022

Adil olmayan hayat, yaratan değil. Bu bebişin başına gelenlerin sebebi yine insanoğlu.

TÜM YORUMLARI OKU (19)