Nihat Özdemir'den Diyarbakır Çıkarması

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) 25 Haziran Perşembe günü yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığa yeniden aday olan mevcut başkan Yıldırım Demirören'in yönetim kurulu listesinde yer alan Fenerbahçe Kulübü eski yöneticilerinden Nihat Özdemir, Diyarbakır'da kulüp temsilcileriyle görüştü.

Özdemir, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kulüp binasında başkan İhsan Avcı ve Yeni Diyarbakırspor Külübü'nün temsilcileriyle bir araya geldi.

Nihat Özdemir, seçilmeleri durumunda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki kulüplere tesisleşme konusunda büyük destek sunacaklarını belirterek, 'TFF seçimlerinde birlikte hareket eden bölgedeki sadece 6 kulübe değil, Bitlis Özgülderespor'un da Kurtalanspor'un da yanında olacağım. Size bu konuda söz veriyorum' diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İhsan Avcı da, bir süre önce 6 kulüple birlikte hareket etme kararı aldıklarını söyledi.

AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Tansiyon İlacının İçinden 'Farklı' Madde Çıktı! On Binlerce Tansiyon İlacı İçin Piyasadan Toplatma Kararı
Vefat Etmeden Önce Yakınlarını Bekleyen Hastaların Yürek Burkan Hikayeleri
Hem Devlet Hem de Özel Okullarda Uygulanacak: 14 Yaşından Küçük Öğrencilerin Başörtüsü Takması Yasaklandı