Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci yaptığı paylaşımla köpeğinin sokak köpekleri tarafından parçalandığını açıkladı. Sokak köpeklerine bir türlü çözüm bulunamadığına isyan eden Kahveci, yetkililere seslendi.
Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci yaptığı paylaşımla köpeğinin sokak köpekleri tarafından parçalandığını açıkladı. Sokak köpeklerine bir türlü çözüm bulunamadığına isyan eden Kahveci, yetkililere seslendi.
Kariyerine yorumcu olarak devam eden Kahveci, sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanıyor. Kahveci'nin bugün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım da görenleri şaşırttı.
Olayın evinin kapısının önünde olduğunu belirten Kahveci, sokak köpeklerine bir türlü çözüm bulunamadığına değindi.
'Bu akşam evimin kapısının önünde köpeğimi bir türlü çözüm bulamadığınız sokak köpekleri paramparça etti öldürdü.. Yeter artık ,yüzlercesi dolaşıyor sokaklarda. Bir şey yapma zamanı geldi artık.'
Nihat Kahveci'nin bu paylaşımına özellikle hayvanseverlerden birçok tepki geldi. Kahveci, daha sonra yaptığı paylaşımda 'sanki ben sokak köpeklerini sevmiyorum' ifadelerini kullandı.
'Üşüşen cahiller var evet arkadaşlar sanki ben sokak köpeklerini sevmiyorum... Olay onların kontrolu bakımı mutluluğu tabii ki anlayanlara.'
Bu kadar sokak köpeği olmasının mamacılar hariç hiç kimseye faydası yok hatta o köpeklere bile. Araba motor vs. çarpmasını önleyebilir misin? Hayır. Açlıktan kıvranmalarını önleyebilir misin? Belki sadece %50’sini. Sokakta köpek olmamalk
gelişmiş herhangi bir ülkede sokak hayvanı yoktur.
Seni çok iyi anlıyorum Nihat abi canımı çok yaktı bu durum. Hala acısını yaşıyorum hatırladıkça