Nihat Hatipoğlu Gelen Haç İşareti Sorusunu Cevaplayarak Aksesuar Takanlara Uyarıda Bulundu

Ramazan denince televizyon seyircisi için akla gelen ilk isimlerden biri Nihat Hatipoğlu oluyor. Ramazan boyunca sürdürdüğü iftar ve sahur programlarıyla izleyicilerinin karşısına çıkan Hatipoğlu, merak edilenleri yanıtlamaya devam ediyor. Programda pek çok soru yer alsa da, son olarak 'haç işareti' sorusuna verdiği cevap aksesuar takanların dikkatlerini çekti.

Ramazan denince artık akıllara gelen ilk isimlerden biri Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oluyor.

Yıllardır ekranlarda Ramazan ayında iftar ve sahur programlarıyla seyirci karşısına çıkan Hatipoğlu, gözümüzün görmeye alıştığı ve aradığı bir isim haline geldi. Uzun yıllar boyunca sürdürdüğü programlarda seyirciler tarafından gelen bazı sorular hala hatırlanmaya devam ediyor.

Hatipoğlu bu yıl da "Nihat Hatipoğlu ile İftar" ve "Nihat Hatipoğlu ile Sahur" programlarıyla yayın akışındaki yerini alıyor.

Ramazan'ın yaz aylarına denk geldiği yıllarda Sultanahmet Meydanı'nda açık alanda programını sürdüren ve onlarca kişi tarafından dinlenen Hatipoğlu, bu yıl stüdyoda seyirci ağırlıyor. Özellikle genç seyircileri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu her programda dile getiriyor.

Ünlü ilahiyatçıya gelen sorular kimi zaman kendisini bile şaşırtıp güldürecek boyutta oluyor. Sosyal medyada da görenleri güldürüyor tabii...

Bu yıl dikkat çeken ve herkesin güldüğü sorular arasında 'Hocam iki evlilik yapanlar ahirette hangi eşleriyle beraber olacak?', 'Instagram'da filtre caiz mi?' gibi başlıklar yer aldı...

Aynı zamanda herkesin merak ettiği bazı sorulara her yıl olduğu gibi bu yıl yeniden cevap veren Hatipoğlu, kadınların en çok sorduğu regl sorusuna verdiği cevapla da dikkat çekmişti.

'Diyorlar ki özel durumlarda kadınlar ne yapmalılar? Özel durum regl yani regl günleri 3 günden az olursa özür kanıdır istihaze dediğimiz özür kanıdır yani ibadet yapabilir.'

Burada bahsettik:

Nihat Hatipoğlu Sahur Programında Kadınların En Çok Sorduğu Regl Sorusuna Cevap Verdi

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dün akşamki iftar programında bu sefer de aksesuar kullanımını sevenler için "Haç işaretine benzer aksesuarlar takmak günah mı?" sorusunu yanıtladı.

'Haç takmak bir din meselesidir. Bir millete benzemeye çalışan o milletin bir ferdidir.'

Hatipoğlu "Müslüman haç takmaz." diyerek aksesuar kullananları uyardı.

'Bir Müslüman haç takamaz. Herkesin dini kendinedir. Haç ve diğer dinlere ait sembolleri takmak bir Müslüman için haramdır. İmani yönden tehlikeli bir yoldur.'

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Bir Restoran Sahibi İftar Rezervasyonu Yapıp Gelmeyen Müşterilerin Ziyan Olan Yemeklerini Gösterip İsyan Etti

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
25.03.2024

Bi gün de "müslüman hırsızlık yapmaz, hak yemez, yalan söylemez, nepotizm yapmaz" deyin amk. Varsa yoksa gücü olmayana konuşuyorsunuz.

bunların denilmediğinimi zannediyorsun ? gücü olmayana derken? hocanın tüm sohbetlerini takip mi ediyorsunda denilmedi diyorsun ? ateizmde hak yemek hırsızlık bunlar evrende yeri olmayan atomik olaylar,, yapılabilir yani,, ahlakta görecelidir? yani 3 5 islam inancına dönük nasihatler bunlar?

25.03.2024

Büyük konuşmayın hocam. Bir güncellemeye bakar.

25.03.2024

Cebine biraz daha para koy atv de canlı yayında haç takmazsa ben de bir şey bilmiyorum.

25.03.2024

Sana ne amca sorduk mu

sen tak sanamı diyor

TÜM YORUMLARI OKU (45)