Nihat Doğan'dan Fatih Portakal'a Ağır Hakaret: 'Her Köpek Sahibine Sığınır'

Altın Kelebek Ödül gecesinde En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülünü alan Fatih Portakal, gecede yaptığı konuşma ile de gündemi sarsmıştı. 'Bu ödülü tüm gazeteciler adına almıyorum, işini doğru düzgün yapan gerçek gazeteciler için alıyorum' diyen Portakal'a Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Nihat Doğan'dan hakaret içeren sözler geldi.

'Her köpek sahibine sığınır, her sahip de kendi köpeğini korur' diyerek Fatih Portakal'a seslenen Doğan şunları söyledi: 'Zaman safları belirleme zamanıdır. Her köpek sahibine sığınır, her sahip de kendi köpeğini korur. Fatih Portakal dahil herkes aklını başına alacak. Buradan Fatih Portakal'a sesleniyorum. Gazetecilik sonuna kadar. Senin medyan da 'HDP'ye oy ver, diktatörden kurtul' dedi. Bu ne demek. Hadi gitsinler Almanya'da Hitler'i övsünler. Buradan söylüyorum Fatih Portakal; Hitler'i öv. 'TRUMP SEÇİLMEDİ Mİ FATİH PORTAKAL?' 'Senin sahibinin patronların Amerika'da Trump'ı indirmek için halkı sokağa döküyorlar. Niye sokağa döküyorlar? Demokrasi diyorsanız, orada da demokrasi var. İşinize geldi mi demokrasi var. Devlet esastır, sistem esastır. Devlete kimse ihanet edemez.'

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
15.11.2016

anlamyorum 80milyon nüfuzu olan türkiyede bi sunucu bi gazeteci bi muhabir eleştirmen yokmu ya bu mal niye proqram sunuyo

15.11.2016

bu şerefsiz Özgecan'ın katledilişinden sonra " “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız” dememişmiydi?! ONEDIO editörleri..siz bu karakterdeki bir adamın söylemlerini neden buraya taşıyorsunuz kim ki bu!!! haber kaliteniz bazen şaşırtıyor beni kusura bakmayın..

15.11.2016

Bunlar Fatih Portakal kadar ADAM olamadıkları için. Köpeklikleriyle gündem yaratmaya çalışıyorlar. Kadınlara hakaret edip tepki toplayınca fır dönen birinden Özü sözü bir olan bir adamı sevmesi beklenemezdi zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (91)