Nihal Olçok'tan Sedat Peker'e: Vekalet Vermek İstiyorum Size

Kamuoyu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarını konuşmaya devam ederken; 15 Temmuz'daki darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker'i etiketleyerek kendisine vekalet vermek istediğini söyledi.

''Ben başa çıkamadım''

Olçok, 'Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi Sedat Peker'e sesleniyorum 'Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… Hem de göründüğümden çok daha fazla'' ifadesini kullandı.

Popüler İçerikler

Dinleyeni Parçalayan Orhan Atasoy'un "Gemiler" Şarkısı ve Klibiyle İlgili Az Bilinen Muhteşem Detaylar
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
29.08.2022

adaletin bir gün size de lazım olacağını düşünmediler.noldu, iyiydi pastayı bölüşürken, çikolatası mi az geldi,?

29.08.2022

Banana Republic

29.08.2022

Ben Nihal Hanım a gerçekten çok üzülüyorum. Kayıpları yetmezmiş gibi; bir de Akp cenahının hakatet ve iftiralarına mağruz kalmış! En baştan beri hanımefendiyi camialarına kabul etmeyip, eşinden ayırmak için çok uğraşılmış. Darbenin ilk günlerin de eşini ve evladını kaybetmiş bir kadın için Olçok onu zaten boşayacaktı. gibi alçakça bir açıklama yapılmış ve benim kanım donmuştu. Darbe zamanının unutamadığım anektodlarındandır. Sabırlar diliyorum.

31.08.2022

kabul edilmediği için mi çocuğunun adını Abdullah Tayyip koymuş?? tamam acısı var Allah rahmet eylesin ama yapmayın. kendi içlerinde çıkarları uyuşmadığı zaman packman gibi birbirlerini yiyorlar, zamanında iyiyken sesini çıkarmıyor kimse.şimdi eşi sagolsaydı ve iyi bir koltukta olsaydı çıkarmıydı 'insanlara haksızlık ediyorlar,' diye, girermiydi muhalif partilere falan ???

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ