Nihal Olçok: 9 FETÖ’cünün İsmini Verdim Biri Nureddin Nebati

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, katıldığı bir kanalda “9 FETÖ’cünün ismini verdim biri eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin diğeri Nureddin Nebati. Ondan sonra çıktılar 15 Temmuz Vakfı Başkanı yaptılar Nureddin Nebati'yi” dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlerden biri olan eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, Gerçektivi’de Ali Tarakcı ve Vidin Özyer’in sorularını yanıtladı.

Olçok, '9 FETÖ’cünün ismini verdim biri eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin diğeri Nureddin Nebati' dedi.

Nihal Olçok, 'Hiçbir TRT stüdyosu beni davet etmemiştir çünkü eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ilk verdiğim listededir. Diyorlar ya işte 'Ben itirafçıyım 500 kişilik liste verdim' falan. Ben o kadar adam tanımadım FETÖ'cü. Ama 9 kişiyi verdim. 9 kişi hala orada. Bunlardan bir tanesi İbrahim Şahin. Bir tanesi Nureddin Nebati. Ondan sonra çıktılar 15 Temmuz Vakfı Başkanı yaptılar Nureddin Nebati'yi' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
31.08.2022

ablacim akpli olupta fetoyle iliskisi olmayan var mi?

31.08.2022

hay ağzına sağlık

31.08.2022

Erol Olçok ve oğlu şehit olmadan önce Erol Olçok'tan boşanmış olan şu kadın şehit oğluna bile saygısı olmadan ortalığa çıkıp çirkince paylaşımlarda bulundu, eşinin CB Etdoğan ile beraber iş yapmasını yerdi, sürekli eşini eleştirdi, eşine karşı nasıl bir nefret beslemiş ki doymuyor bir türlü çirkinliğine yahu! 🤢 Senin zerrece muteberin yok 15 Temmuz'da sokağa çıkanların nezdinde Nihal, iktidara bu kadar nefret kustuğuna göre belkide fetöcülük senin kanına işlemiştir de yansıtma yapıyorsundur ha!!! 🤔

31.08.2022

En büyük FETÖcülwrden biri de sensin, nasıl tutuştunuz dimi

31.08.2022

Hah, ekonominin günah keçisi de belli oldu. Deniyordu zaten, Nurettin Nebati gidici, kötü gidişin faturası ona kesilecek diye. şimdi "aaaaa, bak zaten FETÖcüymüş!!! bunlar operasyon, bak gördün mü gene kandırıldık" fln da denirse şaşmamak lazım...

31.08.2022

Zaten terörist fetos ile dolu hatıra fotoğrafı var yalan mı

TÜM YORUMLARI OKU (48)