Niğde Kalesi'ni gezen bir kadın, yolun çökmesiyle altı metre derinlikteki çukura düştü. Kalenin altında tünel kazan iki definecinin üzerine düşen kadın, hastaneye kaldırıldı.
Niğde Kalesi'ni gezen bir kadın, yolun çökmesiyle altı metre derinlikteki çukura düştü. Kalenin altında tünel kazan iki definecinin üzerine düşen kadın, hastaneye kaldırıldı.
Niğde Kalesi'ni ziyaret eden 46 yaşındaki Rukiye Ulusoy, avluda gezdiği sırada yarım metre yarıçapında oluşan göçük nedeniyle yaklaşık 6 metre yükseklikten düştü.
Yetkililerin haber vermesiyle olay yerine sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Rukiye Ulusoy, tedbir amaçlı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Bölgede inceleme yapan ekipler, kale surlarının dışındaki metruk evin içinden kalenin altına doğru yaklaşık 200 metrelik tünel kazıldığını tespit etti. Ekipler, metruk evde ve tünelde inceleme yaptı.
Yaralı kadın ilk ifadesinde aşağıda kazı yapan iki kişinin üzerine düştüğünü ve kendisi düşünce kazı yapan kişilerin kaçtığını söyledi.
Bi yandan kahkaha atıyorum bi yandan kadına üzülüyorum komedi filmi gibi ülke. Kadın düşürmek için 200 metre tünel kazan defineciler :)) magmaya ne kalmış lan şunun şurasında bu nasıl bir azimdir.
Ben başlıkta sıkıntılar yaşadım. Kendi kalesini mi gezmiş kadının kalesi mi varmış? yoksa Khaleesi'yi Niğde'ye mi getirmişler onu mu ziyaret etmiş? Ne oluyor? Tabi içerik okuyunca anlayabildim sanırım ama başlık garip bence.
Ya sanki film senaryolarını yaşıyor gibiyiz :))))