Onedio Logo

Nice Saldırısı Sonrası Sosyal Medyadan İnsanlık Dışı Yorumlar

Kapak Görseli

Nice kentindeki saldırıdan sonra yine bilindik tipler sosyal medyada ortaya çıkmaya başladı. Birçoğu çocuk masum sivillerin devlet politikalarını yönettiğini düşünenler, ölenler bizden değilciler ülke hakkında soru işaretleri doğuruyor. Son model telefonlarla en trend platformlarda yorum yazmayı, hedef göstermeyi öğrendik ama insanlığı öğrenemedik.

1.

1.  Görseli

2.

3.

4.

prntscr.com

5.

prntscr.com

6.

prntscr.com

7.

prntscr.com

8.

prntscr.com

9.

prntscr.com

10.

prntscr.com

11.

prntscr.com

12.

prntscr.com

13. Saldırıda ölen masum bebekler yapmıştı zaten katliamları.

prntscr.com

Popüler İçerikler

Oldu O Zaman: Dilan Polat'ın Ablası Sıla Doğu Kaşlarını Çatınca Beliren Kırışıklıkta Allah Yazdığına İnandı!
Oldu O Zaman: Dilan Polat'ın Ablası Sıla Doğu Kaşlarını Çatınca Beliren Kırışıklıkta Allah Yazdığına İnandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündem Olan Emekli Bayram İkramiyesi Yanıtı:“Beni Dolduruşa mı Getirmek İstiyorsun?"
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gündem Olan Emekli Bayram İkramiyesi Yanıtı:“Beni Dolduruşa mı Getirmek İstiyorsun?"
Hazin Son: Şakir Paşa Ailesi'nin Gelini Aniesi ve Torunu Mutarra'ya Gerçek Hayatta Ne Olduğunu Açıklıyoruz!
YORUMLAR
15.07.2016

100 yıl öncekilerin yaptığı şeylerden oradaki insanlar mı sorumlu? Belki bazıları belki hepsi müslümanların haklarını ve özgürlüğünü de savunan insanlardı. Eğer illa geçmişin intikamını almaya meraklıysanız. Niye Moğolistan'a düşmanlık etmiyorsunuz mesela? Arada 800 yıl geçti diye mi? O halde biz neden Araplara düşman değiliz de onların bize getirdiği dine girmişiz? Kuteybe bizim dedelerimizi, ninelerimizi katledip, Maveraünnehir'de şehirlerimizi ateşe verdiği halde? Herkes geçmişten ötürü intikam alacaksa dünyada hiçbir millet kalmaz. Yunanlılar bizim içimizde canlı bomba patlatır, Konstantinapolumüzü aldınız diye. Kıptiler, Araplar'a saldırır, Mısırımızı aldınız diye. Böyle mi olsun dünya?

Yeeaaah falan demiş. Çocuk öldü lan orda çocuk çocuk. senin o sikik dininden haberi yoktu daha hayatı yepyeniydi. inandığın cehennem kavramı varsa senin orda locan var şerefsiz piç.

KÜÇÜCÜK ÇOCUKLAR ÖLDÜ, SİVİLLER ÖLDÜ, ONLARIN NE SUÇU VARDI? devleti eleştirirsin, hükümeti, politikaları eleştirirsin ama sivil insanlar öldü diye oh çekmek ne demek? fransa'nın yüzyıl önce yaptığı soykırımdan, işgallerden orada kutlama yapan sivil halkı mı sorumlu tutuyorsunuz? cahil çomarlar. kaldı ki ONLAR BİZİM İÇİN YAS TUTARKEN BİZİM CUMHURBAŞKANIMIZ VE ÇOMARLARIMIZ KÖPRÜ AÇILDI DİYE GÖBEK ATIYORDU. sen kendi haline üzülmezsen başkasının sana üzülmesini nasıl beklersin? yazık, insanlıktan çıkmışsınız, ne diyeyim... sonra ay islamofobikler, ay islam barış/hoşgörü dini, ay bizi sevmiyorlar diye ağlarsınız. pislikler

15.07.2016

Katılıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (104)