'Neyi Kutladınız Merak Ediyorum?' Diyen Vatandaş: 'Kalan Suriyelileri mi? Doların 20 TL Olmasını mı?'

Medyali Tv isimli YouTube kanalının sokak röportajına konuşan bir vatandaş, 'Neyi kutladınız çok merak ediyorum?' dedi. O kadın sözlerinin devamında ise, 'Kalan Suriyelileri mi? Doların 20 TL olmasını mı? Yoksa mahvolan gençliği mi kutladınız?' dedi.

O kadın sözlerinin devamında ise, 'Onlar Saraylarda sefa sürerken yine aynı şekilde hepiniz sabah erkenden kalkıp işe gittiniz, çocuklar babalarını göremiyor, insanlar akşamlara kadar çalışıyor. Başınızda başörtü var ama çok şeyiniz eksik' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
30.05.2023

seçim günü komsumuzla bahcede karsılaştık kullandın mı oyunu dedım kullandım dedı iyi hadı hayırlısı olsun dedım. o ara eşim cıktı balkondan kıme attın dedı attık ya bırıne dedı eşimde yanlış oy kullanmadın demı dedı o da dedı kı ben hep yanlışa olana kullanıyom dedı ben gülmeya baslayınca anladı ne dedıgını böylesı de var annesıne sordum kıme vercenız dıye söylemedı ama akp lıyım dıye bagırıyorlar zaten söylemesıne gerek yok. nıye saklıyorlar farkındalar cünkü yaptıklarının aslında yanlış oldugunu. ynalış oldugunu bıldıklerı halede oy atıp bı de saklıyorlarsa bı arpaları var diyorum demek kı. evlerıne 4 maas gırıyo kendı merdıvenlerımızı temızlıyor bı de 1 yıldır 2 kez zam yaptı şimdi agustosta yıne zam dıyecek yoo dıcem ne zammı ekonomık krız mı var yılda 2 kez zam yapılsın benım kocam yılda 1 kez zam alıyo valla. bı de merdıvenlerını temızleten varsa bana kaça temızlettıklerını yazabılır mı ona gore konuscam da 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

30.05.2023

Ya da siz insanların özgür iradesine karıştığınız için sizinle uğraşmamak için söylememiş olabilir mi ? Utanmıyor musunuz bu yaptığınızdan ? Demokrasi denen şey herkesin özgürce kendi görüşünü savunabildiği kendi iradesini ortaya koyabildiği bir yapıdır. E buna karışmaya ve zorla hükmetmeye çalışmaya utanmıyor musunuz ??

30.05.2023

neyı kutladınıuz dıye hashtag acılmalı 💪👏

Pasif Kullanıcı
30.05.2023

Şuursuzlar! Allah akıl versin diyeceğim ama vermiyor da…

TÜM YORUMLARI OKU (37)