Nexus 6 Satışına Motorola da Katılıyor

Google'ın Motorola ile beraber ürettiği Nexus 6, beraberinde bir çok yenilikle beraber geldi. İlginin yoğun olduğu telefonu bulmak zorlaşınca satışına Motorola da katılma kararı aldı.

Google'ın yeni nesil Nexus'u Motorola işbirliği ile üretildi. Nexus 6, daha önceki Nexus modellerine kıyasla adeta devasa bir ekrana sahip olmasıyla çok dikkat çekti. Oldukça etkileyici özelliklere ve başarılı tasarımına ek olarak fiyatında uygun olmasıyla beraber yoğun ilgi kaçınılmaz oldu.

Ancak Nexus 6'yı bulmak maalesef o kadar kolay olmuyor. Google Play üzerinden hali hazırda satışına devam edilen ürün, stok sıkıntısı yaşıyor. Durum böyle olunca Motorola işe el attı ve cihazı kendiside satma kararı aldı.

Motorola, duruma çare olabileceğini düşündüğü bu kararı 6 Ocakta harekete geçiriyor. Bu tarihten itibaren kendi web sitesi üzerinden Nexus 6 satışına başlayacak olan firma, 32 GB Nexus 6 modeli için 649 dolar, 64 GB Nexus 6 içinse 699 dolar talep ediyor.

Nexus 6'nın dikkat çeken özelliklerine ise oldukça şık bir aluminyum çerçeve, Qualcomm'un en iyi işlemcilerinden Snapdragon 805, 6 inçlik büyük ekranına rağmen inç başına 493 piksel sunan Quad HD ekran, 3 GB RAM, ön tarafa konumlandırılmış çift stereo hoparlör ve başarılı bir 13 MP ana kameraya ek olarak 2 MP ön kamera diyebiliriz.

ShiftDelete.Net

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!