New York'ta Trump Protestosu: ‘Ben de Müslüman'ım’

ABD Başkanı Donald Trump'ın bazı İslam ülkelerine yönelik seyahat yasağını protesto etmek isteyen bin civarında Amerikalı, New York'ta 'Bugün ben de Müslüman'ım' eylemi yaptı.

Trump'ın bazı İslam ülkelerine getirdiği vize kısıtlamaları, Müslüman, Hristiyan ve Musevilerin yanı sıra diğer din ve inanışlara mensup Amerikan vatandaşları tarafından protesto edildi.

Pankartlarla birlikte Trump karşıtı slogan atan kalabalık, Times Meydanı'nda toplandı.

Eylemde Susan Sarandon ve Chelsea Clinton gibi ünlü isimler de yer aldı.

Protestodan kareler:

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.02.2017

Batı köpeğe su verir medeni olur, batı islamı aşağılar yine suçlu islam olur. Bu aşağılık psikolojisinden vazgeçin. avrupa ve amerikanın bizden üstün olduğu tek şey teknoloji. Toplum olarak baktığımızda vicdan, insanlık, medeniyet, kültürel birikim, günlük olayları takip etme ve tarihsel geçmiş anlamında kesinlikle gerimizdeler.

20.02.2017

Türkiye'de mi yaşıyorsunuz acaba? Eğer öyleyse Türkiye toplumunda vicdan, insanlık, medeniyet, kültürel birikim nerede acaba açıklar mısınız? Mesela herkesin birbirine düşman olduğu, ırkçı eğilimlerin tavan yaptığı toplumda mı insanlık var? Veya yüzbinlerce insanın suçlu-suçsuz hiç bir şekilde yargılanmadan işlerinden, özgürlüklerinden, sevdiklerinden olduğu bir ülkede toplumun neredeyse hiç bir kesiminin buna ses çıkarmaması mı vicdan? Daha sokakta yürümesini bilmeyen, toplu taşımada, insan içinde nasıl davranmasını bile akıl edemeyen toplumda mı var medeniyet? Yoksa Recep İvedik'in gişe rekorları kırıp, sanatçıların heykellerinin parçalandığı toplumda mı var kültürel birikim? Çok farklı bir bakış açınız var gerçekten.

Pasif Kullanıcı
20.02.2017

Trump bu ABD halkını birleştirdi lan resmen. Daha dün bütün Müslümanlara ana bacı söven Amerikalılar şimdi "BEN DE MÜSLÜMANIM !" diye eylem yapıyor.

20.02.2017

Türkiyede mesela 7 hristiyan devletin vatandaşlarının girişleri yasaklansa davul zurna kemençe toplanır kutlama yapılır mikrofon uzatsan vatandaşa gelecek cevap şudur "Allaha hamd olsun devletimiz var olsun gavurları attık ülkemizden" der ama bilmez ki onu kaydeden kamera uzatılan mikrofon icindeki don bindiği dolmuş bile o gavur dediklerinin ürünüdür.Kaç tane "Müslüman" ülkeden Trump'ın kararına ses çıktı? Bak ama elin gavuru senin özgürlüğün için protesto duzenliyor.Aciziz biz cidden aciz.

TÜM YORUMLARI OKU (31)