Şimdi de New York'ta Rockaway Plajı'nda meydana gelen köpek balığı saldırısı yürekleri ağza getirdi.
Köpek balığının kurbanı 65 yaşındaki bir kadın oldu: Kıyıya yakın yüzerken saldırıya uğrayan kadının yardımına insanlar koştu.
Talihsiz kadın kurtarıldı ancak maalesef köpek balığı tarafından 9 kiloya yakın et/kan kaybına yol açacak şekilde ısırıldı.
İlkyardım esnasında uygulanan turnike ve hızlı müdahale sayesinde yaşlı kadının durumu iyi ancak doktorlar durumun kritikliğini koruduğunu söylüyor.
Yetkililer "Bu korkutucu bir olay olsa da Rockaway'de köpek balığı saldırılarının nadir olduğunu New Yorklulara hatırlatmak isteriz" şeklinde açıklama yaptı.
Plaj yüzmeye ve sörfe kapatıldı.
Sizin konuya dair düşünceleriniz neler? Yorumlara buyurun 👇
bir bacakta 9 kilooo, iki bacakta 18. kol 5 olsa iki kol 10. kafaya da
8 kilo desek kaç oldu 36. göt göbek de 50 desek toplam. 86 var yok. Kız teyze hadi yine iyisin 9 kiloyu bir günde vermişsin. Hiç bir spor salonu yapamazdı bunu. Tığ gibi olmuşsundur. 😂
9 kiloya yakın et :D :D zannedersin ki toprak zeminde saldırmış amk, fazlasıyla hedef gösteriyorsunuz
bir bacakta 9 kilooo, iki bacakta 18. kol 5 olsa iki kol 10. kafaya da 8 kilo desek kaç oldu 36. göt göbek de 50 desek toplam. 86 var yok. Kız teyze hadi yine iyisin 9 kiloyu bir günde vermişsin. Hiç bir spor salonu yapamazdı bunu. Tığ gibi olmuşsundur. 😂