New York'ta Bir Kişi 'Türklerden Nefret Ediyorum' Denilerek Bıçaklandı...

New York'ta bir Türk kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şüphelinin bıçakladığı kişiye önce uyruğunu sorduğu ardından da 'Türklerden nefret ediyorum' diyerek bıçakladığı iddia edildi. 

New York Polis Departmanının (NYPD) Twitter hesabından, saldırının Manhattan'da 9. cadde ile 44. sokakta 15 Nisan'da meydana geldiği bilgisi ve saldırganın görüntüsü paylaşıldı.

Polis, daha sonra kimliği belirsiz bir kişinin Türkiye karşıtı sözler söyleyerek, 24 yaşındaki bir erkeği göğsünden bıçakladığı açıklaması yaptı.

Saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan kişinin kimliği açıklanmazken, Daily News web sitesinde yer alan habere göre, polis kaynakları şüphelinin eylemini gerçekleştirmeden önce, 24 yaşındaki gence Türk olup olmadığını sorduğunu ve sonra ''Türklerden nefret ediyorum.'' diyerek saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Yerel medyada yayımlanan bir videoda ise saldırıya uğrayan kişi için ''Türk olduğu için bıçaklandı'' bilgisi yer aldı.

Şüpheli hakkında bilgi verecek kişilere 3 bin 500 dolara kadar ödül verileceğini açıklayan NYPD, saldırıya ilişkin nefret suçu soruşturması başlattı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
Bir Akademisyenin Öğrencisine Attığı Mesaj Gündem Oldu: "Umarım Daha Çok Çalışırsın"
Gazeteci Uğur Dündar ve Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen'in Kar Kavgası
YORUMLAR
18.04.2022

Altta ki yoruma bakınca ne anlamış olduk, demek ki bizim insanlarımız da ırkçı hem de en alası. Bir saldırı olunca direkt bilgi sahibi olmadan bir kesimi suçluyor. Zaten bizim insanımız Amerika üzerimizde oyun oynuyor, Çinliler yarasa yedi, İngilizler sömürü yaptı, Fransız bilmem ne yaptı diye diye ülkeyi geçtim ülke insanlarını bile sevmiyor. Türk'ün Türk'ten başta dostu yoktur diyenler bile kendi ülkesinde Çorum dan adam çıkmaz, İzmir li kaşar olur, Adanalı güneşe ateş eder, Van şu kaçakçı der ayırt eder, iş vermez, selam vermez Daha da daraltalım bizim mahalleden değil diye adamı sevmez daha da daraltalım farklı takım tutuyor veya siyasiyi destekliyor diye birbirilerine düşman olurlar. Ötelemediğimiz kimse var mı acaba şu dünya üzerinde yaşayan ? İnsanlardan saygı bekliyorsak önce değişimi kendimizde yapmalıyız.

Sen Türkiyedeki mültecileri ve kaçak göçmenleri de savunuyorsundur şimdi...

18.04.2022

Irkçılık ne kadar kötü bir kez daha anlamış olduk

18.04.2022

İyi olmuş gebersin amk evladı. Dahası Avrupadakilerin başına

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ