New York Moda Haftası'nda Karşımıza Çıkan Şok Edici Yeni Aksesuar: Vajina Perukları!

Moda haftalarında, defilelerde şok edici ve sansasyonel ögeler görmeye alışkınız. Bu, şovun bir parçası. Geçtiğimiz hafta New York Moda haftasında görülen bir aksesuar ise herkesi şok etti. Detaylar için buyurun.

Geçtiğimiz New York Moda Haftası'nın en dikkat çekici defilelerinden birine Güney Koreli tasarımcı Kaimin imza attı.

Fütüristik punk tarzı ile öne çıkan tasarımcı, son defilesinde kullandığı aksesuarlarla büyük bir sansasyona imza attı.

Vajina perukları! 😱

Defilede yürüyen modellerin bazıları sadece üst giyimle ve özel bölgelerini kapatan tüylü peruklarla podyuma çıktı.

İzleyicileri şok etmeyi başaran defilenin peruk tasarımcısı bu perukların kullanılma sebebini kadınların vücutlarını ve cinselliklerini kutlamak olarak açıklıyor.

Aslında vajina perukları yeni bir şey değil.

1400'lerden 1600'lere kadar Avrupalı kadınlar arasında yaygın olan vajina peruklarına merkin deniyordu. Kadınlar hijyen için tüylerini aldıktan sonra yine de tüy görüntüsü olması için bu perukları kullanıyordu.

Avrupa'daki gelenek kalkmış olabilir ama Kore'de bu tüyler hala çok önemli.

Kore'de genital bölge tüyü ekimi saç ekimi gibi yaygın ve normal. Kadınlar bu tüyleri cinsel gücün bir sembolü olarak görüyor.

Koreli tasarımcının perukları kullanmasının altında da aslında bu sebep var.

Gelecekte kadınların saçlarının peruklarıyla bir örnek olacağını öngören tasarımcı, moda haftasına damga vurmayı başardı.

Hala konuşulan bu aksesuarların yakın zamanda bir trende dönüşmeyeceği ortada, ancak moda şovlarında yapılan şok edici çıkışlar devam edecek gibi görünüyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Wanda Nara Yetişkin İçerikleri Sitesiyle Anlaştı: Mauro Icardi’nin Eşi Wanda Nara +18 İçerikler Üretecek
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
20.02.2018

Kadın artık objeleştirilmekten de aşağı hale getirildi ve iğrençleştirilen objeye doğru gidiyor. Korkunç bir şey bu yani. Biri böyle bir şeyi anlatsa kadın düşmanı, bağnaz, beyinsiz ve kesinlikle ruh sağlığı bozuk olduğu için tedavi görmesini söylerdim. Korkunç...

Pasif Kullanıcı
19.02.2018

kral çıplak!ben kıyametin yakın olduğunu düşünüyorum..ne düşünecem aq..açıldıkça açılıyolar,insanları bu şekilde etkilemeye çalışıyolar..yazık o mankenlere..seks kuklası hepsi..manken dediğin kıyafet giyip göstermek için var,vücudunu sergilemek için değil!!bütün meslekler pornocu oldu orospuluk yapıyo..şarkıcılar,mankenler,oyuncular..soyunmayana ekmek yok artık..memeler açıldı sıra amı açmada..vajina deyince kimse anlamıyo,kibar ve normal bişeymiş gibi geliyo,normal ismini söyleyin belki böyle şeyler olmaz..bu şekilde yavaş yavaş orayı da açacaklar..yavaş yavaş değil açılmaya başlandı zaten..bide ceket giyip vücudunu açmış..tiplerini de şeytana benzetmişler!!hayır nereye takıyosunuz o perukları?peruksuz bile bukadar tahrik etmez yani insanı..tövbe tövbe..vajina peruğuymuş!!..koreliler bide kıllarını alıp peruk takıyolarmış..vitrindeki mankenin de meme uçları,am kılları belli bide iç çamaşırı giymiş..madem öyle giymeyin aq..madem kadınlığınızın gücünü gösteriyo,niye alıyosunuz kıllarınızı ozaman?nekadar kıllı okadar güçlümü?..neyse boşalan çıksın kasıyo..üff😒👎

19.02.2018

VE BEYİN VÜCUDU TERKEDER !

TÜM YORUMLARI OKU (41)