New York'da Yaşayan Bir Genç Kız New York'un Sosyal Medyada Görülen Yüzüyle Gerçek Yüzünü Karşılaştırdı

Sosyal medyada renkli halleriyle dikkat çeken bazı mekanların aslında pek de göründükleri gibi olmadığına daha önce de şahit olduk.

'leyldeni' isimli bir sosyal medya kullanıcısı da New York'un sosyal medyada görülen yüzüyle gerçek halini paylaştı.

Ortaya ise oldukça farklı iki New York çıktı.

İşte o video;

New York'ta Günde 10.000 Dolar Harcadığını Söyleyen Ada ile Röportajı Yapan Kişi Birlikte Bir Gün Geçirdi
Bir Sosyal Medya Kullanıcısı Uğrunda Geceden Sıra Beklenen Sephora Çantasının İçeriğini Paylaştı
Türkçe ve Japonca'daki Benzer Kelimeleri Paylaşan İki Arkadaşın Eğlenceli Videosu

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
12.11.2023

Valla New York'ta hic bulunmadim yalan olmasin. Oradan Istanbul'a tasinan bir arkadasim oh sukur tecavuz saldiri stresi olmadan aksam cikabiliyorum sonunda diyordu, soke olmustum. Istanbul'a tasininca mi rahatladin? Su an yasadigim ulkede de neredeyse hicbir sey calismaz, buna ragmen buraya gelen Amerikalilarin bir kismi ay ne kadar organize filan diyorlar, ne yasiyorlardiysa artik. Bosa yirtinmiyor insanlar Amerika'da okul cocuklarina servis ayarlamaya para yok Israil'e yeni ordu almissiniz diye.

12.11.2023

Amerika suç oranı bakımından dünya sıralamasında baya üstlerde zaten. Tecavüz vakaları haddinden fazla yaşanıyor. Buradaki gibi yüz kızartıcı bir suç olarak sayılıyor ve cezası da büyük ama o kadar çok yaşanıyor ki sıradan bir olay gibi görüyorlar artık.

12.11.2023

hacı abi bende almanyada bulundum bir süre istanbuldaki kadar sistematik hızlı iş görme yok başka yerde devlet işini bile hızlıca çözebiliyorsun yani kağıt evrak vs gibi şeyler devlet derken o manada yani yada herşey elinin altında en kötü ara gelsin orada bu olay yok birde diyorlar ya güvenli diye ulan ben istanbulda gece 2 de 3 de rahat dolaşabiliyorum frankfur un merkezinde o euro sembolünün olduğu noktada gece dışarı cıkmaya korktum lan düşün

12.11.2023

Frankfurt'ta yasiyorum eksigi yok fazlasi var. Hic ama HICBIR SEY calismiyor, kimse calismiyor, asalak ordusu adeta. Bu yasadigim besinci ulke ben boyle bir sey gormedim, her gun sasiracak bir sey cikiyor. Ve evet dediginiz yerde asla gece bulunmam ben de. Hos genel bir yerinde bulunmam ya, zaten hep diyorum bu ulkeye tasininca Turkiye'ye donmus gibi oldum, ayni kepazelikler.

12.11.2023

Oduma WOKE BLM CAIR ve gtumun demokratlari sagolsun,has sktiler amerikayi. Care teksasta houstanda son kale.

TÜM YORUMLARI OKU (13)