Nevşin Mengü, Serbest Bırakılan Kalben ve Osman Kavala'nın Aynı Nedenden Sevilmediğini Söyledi!

Nevşin Mengü, uyuşturucu operasyonu sonrası gözaltına alıp ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben hakkında yaptığı yorumla dikkat çekti. Kalben'e karşı 'itibar suikasti' yapıldığını söyleyen Mengü, bu durumu Osman Kavala'ya bağladı.

Şarkıları ve kendine has tarzıyla beğeni toplayan Kalben'in Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınması gündeme damga vurmuştu.

Evinde üç parçadan oluşan ve ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk ele geçirilen ünlü şarkıcı verdiği ifadesinde uyuşturucu satmadığını sadece içici olduğunu dile getirmişti.

Önceki gün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben sosyal medyadan "kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" diyerek açıklama yapmıştı.

Detayları da bu içeriğimizde anlatmıştık:

Uyuşturucudan Gözaltına Alınmıştı: Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılan Kalben'den İlk Açıklama

Gazeteci ve sunucu Nevşin Mengü Youtube'da yayınladığı programının "Kişiye Göre Adalet. Kalben'in 1500 lirası, Sinan Ateş'in İddianamesinde Olmayanlar" başlıklı bölümünde Kalben'in gözaltına alınmasını da değerlendirdi.

Kalben olayını bir noktada Osman Kavala'ya bağlayan Nevşin Mengü iki gündemdeki ismin de aynı nedenlerden dolayı sevilmediğinin altını çizdi.

Nevşin Mengü'nün yaptığı açıklamayı da buradan izleyebilirsiniz:

İlginizi Çekebilir

Mabel Matiz, Uyuşturucudan Gözaltına Alınıp Serbest Bırakılan Kalben'e Destek Çıktı
Eski Sevgilisi Aleyna Eroğlu’nu Darp Ettiği İddia Edilen Batuhan Karadeniz'in Yargılanması Başladı!
"Gözleri Kömür, Gömleği Nakış": Mabel Matiz'in Kömür Adlı Yeni Şarkısı Birçok Parçanın Pabucunu Dama Attı!

Popüler İçerikler

A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
YORUMLAR
10.05.2024

Ne dediğini o kadar merak etmiyorum ki.

10.05.2024

Kadının söylediklerini anlayabilecek kesim %10 değil bu ülkede ne yazık ki

siz anladınız mı ne dediğini anlasak ne olur anlsmasak ne olur açık açık uyustucu kullanan birini savunmuş

10.05.2024

Legebete destekçisi ve feminist bi duruşu olduğu icin uyusturucu bulundursa bile polis tarafından alınmaması gerekiyordu öyle mi Nevşin abla? Cünkü boyle saglam bi feminist ve legebete destekçisi oldugunuz zaman kanunların uzerinde bir varlığa dönüşürsünüz ve herkes icin geçerli seyler sizin icin geçerli olmamaya baslar. Mesela torbacilarla 7/24 iletişimde olsanız bile teknik takibe girmemeniz ve evinize baskin filan yapılmaması gerekir. Feminist duruş ve legebete bireylere verilen destek sizi müptezel olsanız bile bir kahramana, bir özgürlük savascisina çevirir.

valla programında ben hiç kadın cinayetleri ile ilgili konuştuğunu görmedim ama nedense gündem olmak için uyuşturucu kullanan birini savunmuş bu ülkede kimsenin lagbt ve feministlerle bi alıp veremediği yok hem kaval ne alaka

TÜM YORUMLARI OKU (20)