Nevşin Mengü ile Cüneyt Arkın Arasında 'Rus Aktivist' Atışması

Rusya'daki protestolarda bugün bir eylemcinin tek başına polislere saldırmasına ait görüntü sosyal medyada gündem olmuştu. 

2000 doğumlu protestocunun isminin Said-Mukhamad olduğu aktarılmıştı.

Sunucu Nevşin Mengü, Twitter hesabından görüntüleri paylaşarak 'Cüneyt Arkın gibi Rus aktivist' ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın, Mengü'nün paylaşımına 'Cüneyt Arkın kendi polisine saldırmaz' sözleriyle yanıt verdi.

Mengü ise son olarak Rus polisinin bir göstericiye yaptığı sert müdahale ile Arkın'a yanıt verdi.

Popüler İçerikler

Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
24.01.2021

Sen kendi polisine saldırmazsın ama kendi polisin sana saldırır. Devleti kutsallaştırmayı bırakın artık. Devlet vatandaşı için vardır.

25.01.2021

Cüneyt Arkın İbrahimoviçvari bir şekilde jeneriklik bir gol atmış, Nevşin ve Nevşin'i muhalifliğinden dolayı sorgusuz sualsiz destekleyenler hala golü hazmetmeye çalışıyor.. Hazmedemeyenler karbonat içsin, hazımsızlığa iyi gelir...

25.01.2021

:) Kadın Cüneyt Arkın gibi derken filmlerindeki karakterinden esinlenmiş gerçeküstü güç ve yeteneklerine yani süper kahraman parodisine göndermede bulunmuş. Popülizm milliyetçiliği yapmaya gerek var mı. Cüneyt Arkın'ın hakkı gasp edilmediği için "tepkisiz" kalabilir fakat haksız yere işten atılınca protesto gösterisi yapan işçilere hakkını arayan çiftçilere karşı polisler patronların yanında yer alıp işçileri copladığında işçiler açısından yapacak bir şey yoktur. Halk durduk yere, sırf canı öyle istediği için gidip de kolluk kuvvetleriyle karşı karşıya gelmiyor herhalde. Hani şundan bile milliyetçilik romantizmi yapanlar hak arama gibi koşulsuz biatında milliyetçilikle pek ilgisi yoktur. Bu arada Cüneyt Arkın'ın maden filmini kaç kişi izledi, Yılmaz Güney'e siyasi nedenlerle verilmeyip kendisine verilen ödülü reddettiğini ve kitabında ideolojileri doğrultusunda filmler yapması için türkçülerden ölüm tehdidi alınca faşist baskılara boyun eğmedim yazdığını kaç kişi biliyor.

24.01.2021

90 yaşında hala ekmeğinin peşinde helal reis

TÜM YORUMLARI OKU (21)