Nevşin Mengü'den ‘Seni Bitireceğim’ Diyen Cem Küçük'e Yanıt: ‘Buyur Birader’

Sosyal medyada CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'nün Star gazetesi yazarı Cem Küçük’ün telefon numarası ve ev adresini paylaştığı öne sürüldü.  Nevşin Mengü bu iddiaya ilişkin 'Bu bir iftiradır! Kimsenin özel bilgisini hiç bir mecrada paylaşmadığım gibi, bu bilgilere sahip de değilim' dedi. Mengü, bir tv programında kendisini tehdit eden ve 'Özür dilemezsen geri adım atmazsan ben seni bitireceğim' diyen Cem Küçük'e yanıt verdi: 'Gazetecilik hayatımı bitirecekmiş! Buyur birader elinden geleni ardına koyma'

Sosyal medyada Star gazetesi yazarı Cem Küçük'ün telefon numarası ve ev adresini paylaşmakla itham edilen Nevşin Mengü, bu iddiaya ilişkin açıklama yaparak, 'Bu bir iftiradır! Kimsenin özel bilgisini hiç bir mecrada paylaşmadığım gibi, bu bilgilere sahip de değilim' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Cem Küçük, Ersoy Dede’yle birlikte sundukları ‘Günün Manşeti‘ programında “Özür dilemezsen geri adım atmazsan ben seni bitireceğim. Oturduğum ev adresini ortaya çıkaracaksın, ben de sana bunun hesabını sormayacağım. Göreceksin bak, neler yazacağım seninle ilgili. Bitirdiğime de bütün Türkiye şahit olacak, bugüne kadar bitirdiğim bir sürü yazar gibi. Özel hayat neymiş göreceksin, kendi özel hayatını göreceksin. Resimlerle görürsün belki bazı şeyleri. Nevşin Mengü'nün medya hayatını da bitirmezsem ben başka bir şey bilmiyorum. Ben bunlarla ilgili neler biliyorum, bir yazsam var ya' dedi.

Nevşin Mengü ise Cem Küçük'ün açıklamalarının ardından Twitter hesabından paylaştığı mesajında, 'Gazetecilik hayatımı bitirecekmiş! Buyur birader elinden geleni ardına koyma' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!