Onedio Logo

Nevşin Mengü’den Nihal Candan’ın Tahliyesine Çetin Doğan Tepkisi: “Ayıptır, Günahtır”

Kapak Görseli

Dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, yemek yememe hastalığı olan anoreksiya yüzünden 37 kiloya kadar düşünce cezaevinden sağlık koşulları sebebiyle tahliye olmuştu. Gazeteci Nevşin Mengü, 28 Şubat davasından tutuklu bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın tedavi sonrası tekrar cezaevine gönderilmesini hatırlatarak karara tepki gösterdi.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, dolarlandırıcılık çetesiyle birlikte çalıştığı ve kara para aklamaya yardım ettikleri gerekçesiyle yaklaşık 6 ay önde tutuklanmıştı.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, dolarlandırıcılık çetesiyle birlikte çalıştığı ve kara para aklamaya yardım ettikleri gerekçesiyle yaklaşık 6 ay önde tutuklanmıştı. Görseli

Kardeşlerden Nihal Candan, anoreksiya hastalığı sebebiyle 37 kiloya kadar düşünce cezaevinden tahliye olmuştu.

Kardeşlerden Nihal Candan, anoreksiya hastalığı sebebiyle 37 kiloya kadar düşünce cezaevinden tahliye olmuştu. Görseli

Detaylar 👇

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyada Nihal Candan’ın tahliyesini alıntılayarak Çetin Doğan’ı hatırlattı ve “Ayıptır, günahtır” ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü’nün paylaşımı 👇

twitter.com

28 Şubat davası sebebiyle tutuklu bulunan 83 yaşında emekli Orgeneral Çetin Doğan, 1 Mart 2023’te sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve geçtiğimiz günlerde yeniden İzmir 1 No’lu F Tipi Cezaevi’ne gönderilmişti.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan'dan Avukatına Korkutan Açıklamalar: "Cennete Gitmek İstiyorum"
Nevşin Mengü’den Özlem Zengin’e Tepki: “Dostum, İnsanlar Uydurma İddialarla İçeride Çürüyor!”

Popüler İçerikler

Galatasaray-Fenerbahçe Maçına Irkçılık İddiası Damga Vurdu! Mourinho’dan Okan Buruk’a: “Maymun Gibi Zıplıyor”
Galatasaray-Fenerbahçe Maçına Irkçılık İddiası Damga Vurdu! Mourinho’dan Okan Buruk’a: “Maymun Gibi Zıplıyor”
Dev Derbi Başladığı Gibi Bitti: Galatasaray 0 - Fenerbahçe 0
Dev Derbi Başladığı Gibi Bitti: Galatasaray 0 - Fenerbahçe 0
Erdoğan’dan CHP Lideri Özgür Özel’e Sert Sözler: “Ayaklarını Denk Al, Almazsan Denk Getirmesini Biliriz”
Erdoğan’dan CHP Lideri Özgür Özel’e Sert Sözler: “Ayaklarını Denk Al, Almazsan Denk Getirmesini Biliriz”
YORUMLAR

Acaba hangi yandaşın hatırı girdi araya 😏 Ayıp yaa iyice boka battı ülkede herşey 🤦🏼‍♀️

27.04.2024

Bizde istedigimizi dolandırıp hapiste yemeyip icmeyip kurtulalım cezadan iyiymiş vallahi,onca mağdurun hakkı nolcak onu düşünen var mı acaba.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ