Onedio Logo

Netflix Üzerinden Televizyonda Oyun Oynama Dönemi Yakın Olabilir

Kapak Görseli

Son dönemde oyun pazarında elini güçlendirmeye devam eden Netflix'in sıradaki projesi ortaya çıkmış olabilir. Bulunan bazı kodlara göre Netflix oyunlarını televizyonlarımızda oynamakla kalmayacak, aynı zamanda telefonumuzu da kontrolcü olarak kullanabileceğiz.

Netflix geçtiğimiz yıl resmen oyun dünyasına da adım atmıştı.

Netflix'ten 40 Yeni Oyun Geliyor: Hedef Bulut Sistemiyle Tüm Platformlar
Netflix'ten 40 Yeni Oyun Geliyor: Hedef Bulut Sistemiyle Tüm Platformlar

Netflix Games'in sıradaki adımı oyun deneyimini televizyonlara taşımak olabilir.

Netflix Games'in sıradaki adımı oyun deneyimini televizyonlara taşımak olabilir. Görseli

Uygulama kodları arasında bulunan bazı satırlar dikkat çekici bilgiler içeriyor. Bloomberg'in haberine göre Netflix uygulamasının satır aralarında oyunları akıllı televizyonlara taşıyacak kodlar bulundu.

Netflix oyunlarını televizyonlarımızda oynamamızın yolu ise akıllı telefonlarımızdan geçiyor.

Verilen bilgilere göre Netflix uygulamasının iOS sürümünde bulunan kodalr iPhone cihazlarını Netflix oyunları için kontrolcülere dönüştürecek. Bu sayede oyuncular ekstra bir kontrolcüye ihtiyaç duymadan Netflix Games kütüphanesindeki bu özelliği destekleyecek oyunları akıllı televizyonlarında oynayabilecekler.

Peki bu özellik ne zaman hayatımıza girecek?

Netflix uygulamasının kodlarında bulunan bu ipuçları hepimizi heyecanlandırsa da konuya ilişkin olarak Netflix cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Kısacası bu özelliklerin tümü henüz geliştirme aşamasında.

İlginizi Çekebilir

Amazon Prime Gaming Nisan Ayı Oyunları Belli Oldu: Yüzlerce TL'lik 15 Oyun
Epic Games Store'un Haftaya Vereceği Bedava Oyunlar Belli Oldu: 128 TL Değerinde İki Oyun
Summer Game Fest 2023 Duyuruldu: Duyurunun Zamanlaması Epey Manidar

Popüler İçerikler

Eski Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış'a Yılın Diplomatı Ödülü Verildi!
Eski Çekya Büyükelçisi Egemen Bağış'a Yılın Diplomatı Ödülü Verildi!
Survivor'ın Eski Olaylı Yarışmacısı Turabi'nin Bel Altı Sözlerle Dolu Yeni Şarkısına Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!
Survivor'ın Eski Olaylı Yarışmacısı Turabi'nin Bel Altı Sözlerle Dolu Yeni Şarkısına Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!
Teknoloji Şirketi CEO'su Ömer Ekinci, 2700 TL'lik UTTS Cihazının (TTB) Maliyetinin 5.5 TL Olduğunu Açıkladı!
Teknoloji Şirketi CEO'su Ömer Ekinci, 2700 TL'lik UTTS Cihazının (TTB) Maliyetinin 5.5 TL Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
31.03.2023

Samsung'un gamehub'ı bile Türkiye'de çalışmıyor bence çok da heyecan yapmayın.

31.03.2023

Netflix'in oyunlarını neden televizyonda oynamak isteyeyim ? Onun yerine Gameforce Now özelliğine sahip televizyon alıp keyfime bakarım.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ