Netflix Türkiye'nin İlk Orijinal Yapımı Olan Hakan: Muhafız'dan Kamera Arkası Görüntüler Yayınlandı!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın kamera arkası görüntüleri yayınlandı. 14 Aralık'ta ilk sezonu yayınlanan dizi 10 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti.

Dizi, ayrıca ilk sezonunun başarısı ile dördüncü sezon onayını kadar olan sezon onaylarını topladı.

İkinci sezonu 2019'da izleyiciyle buluşacak olan, kısa süre önce de üçüncü ve dördüncü sezon onaylarını alan Hakan: Muhafız'ın mistik evrenini bu şekilde yaratılmış:

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
YORUMLAR

senaryo çok kötü öyküsü çok bilindik. bir istanbulu kurtarıyorlar bazen bu dünya oluyor kafalar karışık. sürekli daha önce başka dizilerde gördüğün sahneleri görüyorsun ve bu sahnelerin sonunu çok kolay tahmin ediyorsun. oyunculuklar yemin ederim yerlerde sürünüyor. hele kızın saç stili hayatımda gördüğüm en kötü itici saç kesimi ve göstermek için sürekli topluyor yüzünden çok ense kökünü ve tavuk götü gibi beyaz kabak kafasını görüyorsunuz. üstelik çok kötü oyunculuk içerisinde. o kadar hızlandırılmış bir senaryo ki asla tatmin olamıyorsunuz. netflix türkiyede pazar sahibi olmak için mecburen böyşe bir yapım yapacaktı ama bunu yapmasaydı keşke.

29.01.2019

cok güzel bir dizi cok begendim. Aksiyon yapacaksak illa birileri ölecekse dizilerimizde yani olmadan olmuyorsa boyle hayali konular etrafinda dönsün. Cagatay ulusoy ve hazal erguclu nun oyunculugunu da begendim uzun sureli ekranda gorunmelerde dahi bozulmuyor. O bayila bayila izlediginiz yabanci oyunculari 5sn den daha fazla goremezsiniz. Kopma var gibi geliyorsa montajda sorun vardir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ