Netflix Türkiye’de Ocak Ayında Yayınlanacak Olan Yeni Dizi, Film ve Belgeseller

18. Carmen San Diego / 4. Sezon / Netflix Çocuk & Aile / 15 Ocak

Carmen ve arkadaşları karlı Himalayalar’dan Mısır piramitlerine uzanan en yeni maceralarında V.I.L.E.ın bir adım önünde kalmaya çabalıyor.

17. Jurassic World Kretase Kampı / 2. Sezon / Netflix Çocuk & Aile / 22 Ocak

Dinozorlardan kaçmaya devam eden kampçılar küçük bir grup turistle karşılaştıklarında kurtulacaklarını umar. Ama aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

16. The Minimalist: Less Is Now / Netflix Orijinal Belgeseli / 1 Ocak

Özünde minimalizm olan bir akım kuran Joshua Fields Millburn ve Ryan Nicodemus, daha az şeyle nasıl daha iyi bir hayat sürebileceğimizi anlatıyor.

15. Tony Parker – The Last Shot / Netflix Orijinal Belgeseli / 6 Ocak

Kararlılığı sayesinde Fransa’nın en başarılı basketçilerinden biri olmayı başaran Tony Parker’ın geçmişi ve kariyeri mercek altına alınıyor.

14. Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak / Netflix Orijinal Belgeseli / 13 Ocak

1985 Los Angeles’ında iki kararlı dedektif, kentin güneşli ihtişamının altında gizlenen şeytani ve acımasız bir seri katilin peşinde düşer.

13. Gerçek Hazine / Netflix Orijinal Filmi / 29 Ocak

Brooklyn’de büyüyen iki kardeş yazı Oahu’da geçirirken kayıp bir hazinenin yerini gösteren bir günlük bulur ve yeni dostlarıyla müthiş bir maceraya çıkar.

12. Penguen Bloom / Netflix Orijinal Filmi / 27 Ocak

Çatıdan düşmesinin ardından göğsünden aşağısı felç olan bir kadın, ihtiyacı olan umudu ve amacı yaralı bir kuş sayesinde bulur. Gerçek bir öyküden uyarlandı.

11. The Dig / Netflix Orijinal Filmi / 29 Ocak

Zengin bir dul, arazisindeki mezar höyüklerinde kazı yapması için amatör bir arkeoloğu işe alır ve ikili birlikte tarihi değiştiren bir hazine keşfeder.

10. The White Tiger / Netflix Orijinal Filmi / 22 Ocak

Zengin bir Hintli ailenin hırslı şoförü fakirlikten kurtulup girişimci olmak için aklını ve kurnazlığını kullanır. Çok satan bir romandan uyarlandı.

9. Pieces of a Woman / Netflix Orijinal Filmi / 7 Ocak

Evde yaptığı trajik doğumun ardından duygusal yıkım yaşayan bir kadın, içine düştüğü kederli boşlukta eşinden ve ailesinden uzaklaşır.

8. Azizler / Netflix Orijinal Filmi / 8 Ocak

Tekdüze yaşamından ve çevresindeki herkesten bunalan Aziz, saplanıp kaldığı kısır döngüden çıkmak için bir oyun oynamak zorunda. Komik ve trajik bir kaçış hikâyesi.

7. Call My Agent / 4. Sezon / 21 Ocak

Paris’teki başarılı ASK ajansının menajerleri dördüncü sezon için geri dönüyor. Andrea tarafından yönetilen şirketin geleceği ise belirsizliğini koruyor.

6. Snowpiercer / 2. Sezon / 26 Ocak (Haftalık)

Kıyamet sonrasında geçen dizinin yeni sezonunda, buz tutan Dünya’da hayatta kalan son insanlar devasa bir trende yaptıkları yolculuğa devam ediyor.

5. Disenchantment / 3. Kısım / 15 Ocak

Bean entrikalar, gizemler, Kral Zøg’un artan dengesizliği ve Dreamland’i kimin yöneteceğine dair soruların ortasında daha iyi bir prenses olmak zorundadır.

4. Lupin / Yeni Dizi / 8 Ocak

Arsène Lupin’in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, adaletsizlik kurbanı babasının intikamını almak için kolları sıvar.

3. Cobra Cai / 3. Sezon / 1 Ocak

Lisede dojolar arasında çıkan şiddet dolu kavganın ardından Valley ruhu tehlikeye girerken öğrencilerin ve senseilerin kaderi pamuk ipliğine bağlıdır.

2. Winx Efsanesi: Kader / Yeni Dizi / 22 Ocak

Genç bir peri bir yandan sihirde ustalaşırken diğer yandan arkadaşlık kurar, aşık olur, canavarlarla savaşır ve en önemlisi kendi kimliğini bulmaya çalışır.

1. 50m2 / Yeni Dizi / 27 Ocak

Patronuna ihanet eden bir kiralık katil, boş bir terzi dükkanında saklanır. Herkes onu merhum dükkân sahibinin oğlu sanınca, o da bu kimliğe bürünmeye karar verir.

Pek Yakında Herkesin Konuşacağı Film ve Dizilerden İlk Sizi Haberdar Edecek 15 Duyuru
Acun Ilıcalı'nın Dijital Platformu Exxen'deki Eksiklere Üyelerden Şikayet Yağdı
Sinemaseverler Buraya! Film Kültürü Bilgini Zorlayacak Bu Testte 15/15 Yapabilecek misin?

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
02.01.2021

14. Ramirez i bekliyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ