9 Mart’ta gösterime girecek belgesel kendi yarattıkları projeyi anlatan insanların çektikleri zorlukları ve planlarını hayata geçirme hikayelerini ele alıyor.
İspanya’da büyük bir kaos ortamı yaratan cinsel taciz davasının gerçek hikayesini konu edinen belgesel davacı Nevenka Fernandez’in hayatını anlatıyor.
Savaştan yeni dönen, iyi bir Fransız askerin kız kardeşine saldıran adamın peşine düşmesinin etrafında dönen film 5 Mart tarihinde Netflix’te
Arjantinli DJ Hernan Cattaneo’nun Buenos Aires’te 4 gün süren orkestrasını anlatan belgesel 1 Mart’ta Netflix’te gösterime girecek.
İlk sezonu yayınlanacak dizinin konusu zincirleme cinayetleri araştıran kahraman dedektif Park Jin-gyeom’un eskiden kaybettiği annesine oldukça benzeyen bir profesöründe içinde olduğu zaman yolcusu ekiple karşılaşmasını konu ediniyor.
1 Mart’ta gösterime girecek dizi New York’ta kadın dergisinde çalışan üç gencin hayatlarını, işlerini ve aşklarını anlatıyor.
Meraklı kuklalar Waffles ve Mochi dünyayı dolaşarak hem yiyeceklere ve kültürlere dair mucizeleri keşfediyor hem de yemek malzemelerini öğreniyor.
Doğu Los Angeles’ta basketbola geçiş yaparken inançlı bir koç, meslek yüksekokuluna büyük umutlarla gelen bir grup gence önderlik ediyor.
Titizlikle çalışan bir dehanın yüksek riskli oyunu ölümcül bir şekilde sonuçlandığında küresel bir kilise temellerinden sarsılıyor.
I Got a Story To Tell belgeseli, 1997’de 24 yaşında öldürülen New York’un hip hop efsanesi Biggie’nin hayatını anlatıyor.
Öz güvenli yeni arkadaşından ve annesinin asi geçmişinden ilham alan 16 yaşındaki utangaç bir kız, okulundaki cinsiyetçiliğe isyan eden bir dergi çıkarır.
Yes Day, bir aile filmi olarak 12 Mart'ta yayınlanacak. Ebeveynler, çocuklarına daha çok hayır demektedirler. Bunun farkına varan aile, bir günlüğüne de olsa çocuklarına evet demeye karar veriler ve onun her isteğini yerine getirirler. İşte bu film, evet denilen o günü anlatıyor.
12 Mart'ta yayınlanacak olan Kağıttan Hayatlar isimli film, Çağatay Ulusoy'un başrol olduğu bir Türk filmi olarak karşımıza çıkacak. Mehmet isimli bir çöpçünün hikayesinin anlatıldığı film, ilk planlamalarda 'Mücadele Çıkmazı' olarak isimlendirilmişti. Ancak bu isim, kısa bir süre önce Kağıttan Hayatlar olarak değiştirildi.
Önceki sezonlarıyla Formula 1 tutkunlarının beğenisini kazanan ve bir diziden çok belgesel gibi görünen Formula 1: Drive to Survive, en yeni sezonu ile Mart ayında Netflix aboneleriyle buluşacak. Formula 1 2020 şampiyonasını ele alan dizi, pilotların geçtiğimiz yıl neler yaşadığını anlatacak.
Hepimizin Breakind Bad dizisinden aşina olduğu Saul adlı karakterin geçmişini anlatan dizinin 5. Sezonu 15 Mart tarihinde yayında.
The Irregulars, Netflix abonelerini 19. yüzyıl Londra'sına götürecek. Dr. Watson ile Sherlock Holmes'ün maceralarını anlatacak yeni dizi, doğaüstü olayların peşine düşecek.
Hapiste geçen 18 yılın ardından Álex, kendi itibarlarını korumak için kız kardeşinin cinayetini onun üzerine atan Lazcano ailesinden intikamını alır.
Dealer bir film yapımcısının rapçi genç için klip çekmek istemesinin ardından çetelerin yönetiminde olan bir alana girmesini konu ediniyor. Yapım 10 Mart’ta gösterime girecek.
Geleceğe umutla bakan bir şarkıcının müziğe ilgisi olan bir ailenin yanında dadılığa başlamasının etrafında dönen dizi 19 Mart tarihinde gösterime girecek.
Bu belgesel dizisi, dünyanın zenginliklerini acımazsızca yağmalarken şaşırtıcı derecede eşitlikçi bir cumhuriyet kuran gerçek Karayip korsanlarını ekrana taşıyor.
Sky Rojo, La Casa de Papel yapımcılarının en yeni dizisi olarak karşımıza çıktı. Üç kadının kaçışını anlatan dizi, mart ayının dikkat çeken Netflix yapımlarından olacak gibi görünüyor.
Daha çok 'Gerçek Aşk' ismiyle tanınacak olan dizi, bir bilim insanının hikayesine odaklanıyor. Kusursuz eş ve aşkı bulmanın yolunu keşfeden bilim insanı, ekibiyle birlikte yeni bir çöpçatanlık hizmeti kuracak. Ancak işler, pek de planlandığı gibi gitmeyecek.