Netflix Tudum'u Erişime Açtı! Netflix Tudum Nedir? Netflix Tudum Nasıl Kullanılır? Tudum Ne İşe Yarar?

Dijital içerik platformlarının önde gelen ismi Netflix yeni sitesi Tudum'u kullanıcıların erişimine açtı. Her içeriğiyle dünyayı kasıp kavuran dizi ve film platformunun yeni sitesi Tudum'un ne işe yaradığı tüm kullanıcılar açısından merak konusu oldu. Netflix'in kendi içerikleri hakkında özel içerikler ve bilgiler barındıracağı söylenen Tudum'a nasıl girildiği ve Tudum'un nasıl kullanıldığı merak konusu oldu. Peki Nerflix Tudum nedir? Netflix Tudum nasıl kullanılır? Netflix Tudum'a nereden erişilir? İşte detaylar...

Dijital içerik platformlarının lideri konumunda olan çevrimiçi dizi ve filmleriyle dünyayı kasıp kavuran Netflix'ten yeni bir hamle daha geldi. Sektörün lideri olan ve bununla yetinmeyen Netflix daha öncesinde Spotify ile bir anlaşma imzaladığını da duyurmuştu. Netflix'in yeni hamlesi ise Tudum oldu. Yeni erişime açılan site merak konusu oldu. Peki Netflix Tudum nedir? Netflix Tudum nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Netflix Tudum Nedir?

Netflix, Tudum ile kullanıcılara Netflix'te yayınlanan diziler, filmler, belgeseller, şovlar ve daha fazlasıyla ilgili bilgi vermeyi amaçlayan bir web sitesi olarak kullanıcılara sunuluyor. Aslında web sitesinden ziyade, Netflix'in özel bir sayfası olduğu da söylenebilir çünkü Tudum'a yine Netflix üzerinden ulaşılıyor.

Netflix Tudum'a Nasıl Girilir?

netflix.com/tudum adresinden erişebilen sayfada yalnızca Netflix içerikleriyle ilgili bilgiler bulunmuyor; birçok özel bilgi, röportaj, en son haberler ve daha fazlası yer alıyor. Şu an erişilebilir durumda olan Tudum'da bulunan içerikler, elbette zamanla artacak. Tudum'da yer alan içerikler herkes için aynı şekilde sıralanmıyor.

Tudum Nasıl Çalışıyor?

Klasik Netflix algoritması üzerinden işleyen Tudum'da bulunan içerikler, abonelerin Netflix izleme alışkanlıklarına göre oluşturuluyor ve bu şekilde öne çıkartılıyor.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Spotify ve Netflix'ten Dev Anlaşma! Popüler Dizi ve Müzik Şarkıları İçin Özel Kanal...

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi