Netflix'in Yeni Bilim Kurgu Filmi "Rebel Moon Part Two: The Scargiver"ın Fragmanına Gelen Tepkiler

Netflix, Zack Snyder'ın iki bölümlük bilim kurgu destanının 19 Nisan'da yayınlanacak olan ikinci bölümü 'Rebel Moon Part Two: The Scargiver'ın ilk fragmanını yayınladı.

Gelin fragmana gelen tepkilere birlikte bakalım. 👇

Zack Snyder'ın yeni filmi 'Rebel Moon: A Child of Fire'; "Game of Thrones", "Star Wars" ve "Dune" gibi pek çok bilindik yapımın bir karması olarak izleyici karşısına çıktı.

Rebel Moon’un hikayesi, hükümdar kraliyet ailesinin suikastiyle bir güç savaşının ortasında kalmış evrenin tarımla uğraşan küçük bir gezegeninde başlıyor.

Oyuncu kadrosunda; Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Ed Skrein, Michiel Huisman, Ray Fisher, Djimon Hounsou ve Anthony Hopkins gibi isimlerin yer aldığı ilk filmin, beklentinin altında kaldığı söylenmişti.

Netflix'te yayınlanan iki bölümlük bilim kurgu destanının ikinci bölümü olan "Rebel Moon Part Two: The Scargiver" büyük bir merakla bekleniyor.

Devam filmi, Kora'nın ve hayatta kalan savaşçıların, Veldt'in cesur insanlarıyla birlikte savaşarak, bir zamanlar barışçıl olan bir köyü, düşmanlardan korumak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

19 Nisan 2024 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin beklenen fragmanı çıktı.

Fragmanı birlikte izleyelim.👇

Sosyal medyadan gelen yorumlar:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Sizin yorumlarınızı alalım.👇

İlginizi çekebilir:

Başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın Paylaştığı "Joker: Folie à Deux" Filminden Yeni Görseller Geldi!

👇

'The Rings Of Power'ın 2. Sezonunda 'Sauron'ı Canlandıracak Olan Gavi Singh Chera İsimli Oyuncuya Tepki Yağdı!

👇

Başrollerinde Bill Skarsgård ve Lily-Rose Depp'in Yer Aldığı Bir Korku Klasiği 'Nosferatu' Filminin Detayları

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
YORUMLAR
27.12.2023

Bilim kurgu ve fantastik bir film olması +1 puan demek benim için. Filmin akıcılığı, konusu, amacı, beni tatmin etti. Çok Beğendim ve 2. Devam bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.

27.12.2023

Reklâm konan hareketler bunlar. Öncelikle filmde bütünlük yok daha en başından insanın içine dolan bir boşluk var . Diyaloglar çok düz baş aktris bok gibi iğrenç. Yardımcı oyuncular bile bin basar oyunculukta. Görsellikte idare anca. Bide Starwars evrenine dahil etmekmis miş amacı soktuğum diyecen Starwars 'in eline su dökemez bu mk filmi. Ulan çok sinirliyim ya güzel birşey bekliyordum Dune Part 2 yokluğunda idare etsin diyordum. Zack sıçtı ağzımıza.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ