Netflix’in Son Zamanlardaki En İyi Korku Dizisi Olan Archive 81 Gerilimi İliklerinize Kadar Hissettirecek

Son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz bir mini dizi var: Archive 81. Korku, gerilim, bilim kurgu, mistik bir dünya... Ne ararsanız var yani bu dizide. O yüzden sevmemek imkansız gibi bir şey. 

Bizler de Netflix'in son zamanlardaki en iyi korku dizilerinden olan Archive 81'in konusu, oyuncuları, türü hakkındaki bilgileri sizler için bir araya getirdik. Buyrun içeriğe geçelim!

Geçtiğimiz haftalarda Netflix'e çok konuşulacak bomba gibi bir dizi eklendi.

Gerilimi iliklerimize kadar hissettirip aynı zamanda da bizi paralel bir evrene götüren bir mini dizi: Archive 81.

Sürükleyici, gizemli içeriğiyle gerilim ve bilim kurgu türündeki bu dizi, ortalama 53 dakika süren 8 bölümden oluşuyor.

Gizemli bir yangının arkasında yatan asıl sebebi araştırmaya başlayan bir arşivci, genç bir kadını "korkunç" kaderinden kurtarabileceğine dair kendini ikna eder.

O her geçen gün gerçeğe yaklaştıkça gerim gerim gerilip ürpereceksiniz o kadar diyoruz...

Biraz Rosemary's Baby biraz da Stranger Things havası sezeceğiniz bu dizideki oyunculuklar sizi pek tatmin etmeyebilir onu baştan söyleyelim.

Ama senaryo bakımından oldukça başarılı olan bu dizinin her bölümünde o mistik hava ve gizem hep sürüyor. Bu yönden dizi oldukça başarılı yani.

Sonuç olarak, Archive 81'in Netflix’in son zamanlarda çıkarttığı kaliteli korku dizilerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Çoook büyük beklentilerle izlemeye başlamazsanız ve bu tür hoşunuza gidiyorsa, dizi sizi tatmin edecektir diye düşünüyoruz.

Hatta fragmanı şöyle bırakalım siz karar verin:

Aranızda bu diziyi izleyen var mı peki?

Nasıl buldunuz? Buyrun yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yapımcıları Arasında NBA'in En Önemli Basketbolcularından Birinin Yer Aldığı “The Crossover” Dizisi Başlıyor!
Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, Tüm Zamanların En Çok Gişe Yapan Filmi Olabilir

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
YORUMLAR
24.01.2022

cok güzel bir diziydi. görür görmez hemen bitti. korkunc değil. hafif geriyor ve ne olacak merakiyla izletiyor kendisini. son zamanlarda izlediğim en iyi yapimlardan birisi.

24.01.2022

Zorlaya zorlaya 4. Bölümün yarısına kadar izleyebildim. Uykum geldi. Hiç de korkunç değil. Aşırı durağan ve korkusuz. Eğer korku filmi mayagiysaniz ve bol gerilim seviyorsanız pek tavsiye etmem. Çok korku izleyen biri olarak beni hiç tatmin etmedi. Biraz gerilim filmi olabilir belki ama korku ııı

24.01.2022

Uzun zamandır izlediğim en iyi Netflix orijinali. Yalnız korkunç falan değil. Gayet kıvamında ilerleyen bir gizem var dizide. Podcastten uyarlama bir yapım ilk kez izliyorum çok hoşuma gitti. Podcasti de dinlemeye başladım geçtiğimiz günlerde diziyi önce izleyince karakterler de yerine oturuyor kafada :)) 2. sezon gelicek diye düşünüyorum çünkü final bölümü çok ilginç bitti :)) izleyenler gelsin de az tartışalım ;)

24.01.2022

bence de güzeldi. ve evet birkaç sahne dışında pek de korkunç değildi. 1920lerdeki zenginlerin okült merakı, gizli cemiyetler, satanik ritüeller, maji, kurban gibi temalar bunların daha sonra holywooddaki yansımaları, hepsi de güzelce bir araya getirilmiş, eli yüzü düzgün bir dizi çıkmış ortaya.

TÜM YORUMLARI OKU (6)