Netflix'in Hit Dizisi 'Ashley Madison: Seks, Yalanlar ve Skandal'a İzleyicilerden Gelen Tepkiler

Netflix'in yeni belgesel dizisi Ashley Madison: Seks, Yalanlar ve Skandal, meşhur bir skandalı ortaya çıkarmasıyla büyük ses getirdi. Gelin önce dizinin ayrıntılarına sonra da gelen yorumlara hep birlikte bakalım.

Netflix'in yeni belgesel dizisi Ashley Madison: Seks, Yalanlar ve Skandal'da (Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal) yayınlandığı günden itibaren dijital platformda büyük ses getirdi.

Belgesel dizisi, çöpçatanlık sitesi Ashley Madison'ın çalışanlarının sahte kadın profilleri oluşturarak eşlerini aldatmak isteyen erkekleri kandırdıklarını konu alıyor.

2001'de kurulan site, yasak ilişki yaşamak isteyen evli erkek ve kadınların birbirleriyle bağlantı kurmaları için tasarlanmıştı ve site hacklenince birçok kullanıcının bilgisi ifşa olmuş, pek çok evlilik mahvolmuştu.

Independent'ta yer alan habere göre sitenin hacklenmesinden sonra CEO Noel Biderman yaptığı açıklamada erkek kullanıcıların gerçek kadınlarla konuşmadığını itiraf etmiş ve hatta kullanıcıların otomatik mesajları okumaları için onlardan ödeme bile aldıklarını ve yapay zekayla mesaj attıklarını söylemişti.

Belgesel dizisinin yönetmeni Toby Paton ise yaptığı açıklamada,

'Sadakatsizlik inanılmaz derecede yıkıcı ve incitici bir şey. Ashley Madison'ın 37 milyon üyesi olduğu gerçeği bize çok şey anlatıyor. O da hayatımızın geri kalanında tek bir kişiye bağlanmanın çok zor olduğu...' dedi.

Peki üç bölümden oluşan 'Ashley Madison: Seks, Yalanlar ve Skandal'ı izleyenler dizi hakkında ne düşünüyor? Gelin hep birlikte o yorumlara bi' göz atalım.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz belgesel diziyi izlediniz mi? Yorumlara buyrun!

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

İzleyiciye Seks Sahnesi Uyarısı Yapılan Bridgerton'ın 3. Sezonuna İzleyicilerden İlk Tepkiler Geldi!
Netflix'in Hit Dizisi '3 Cisim Problemi'nin 2. Sezon Haberi Hayranlarını Sevindirdi!
House of the Dragon'dan Gelen Bol Ejderhalı Fragman Ortalığı Ateşe Verdi

Popüler İçerikler

Kocasının Kendisine Yaptığı Yorumları "Mizah Amaçlı" Paylaşan Kadın Tartışma Yarattı
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
"Başıboş Sokak Köpeklerine" Çarpıp Sinirlenen Kullanıcıya Ece Seçkin'den Zehir Zemberek Sözler!
YORUMLAR
21.05.2024

Gerçeklerin, bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır… İşte bunlar hep seks..

Eskiden, mesela 70'lerde, kanalizasyon yoktu.At arabaları ile gezen ve 'B*kçu' olarak tabir ettiğimiz 'B*kçu Ahmet' 'B*kçu Mehmet' gibi insanlar evlerin kanalizasyon çukurlarını gezer, biriken pisliği kürekle arabalarına yükler ve ücret karşılığında bu işi sürdürürlerdi. Modern b*kçuluk, günümüzde işte bu tarz sitelerdir.Olay aldatma üzerine kurulmuş. Ne bekliyorsunuz gökten meleklerin inip alevli kılıçları ile adaleti sağlamasını mı? Tabi ki bir sürü abaza oraya yüklenecek, sonra sistem kaldırmayacak ve botlar devreye girecek. Para akışı bir şekilde sürdürülecek. Kimse gerçek noktayı görmüyor. Kapitalizmin artık ahlaksızlıktan bile maddiyat devşirerek, tüm değerleri yok ettiği gerçeği. Eşlerini aldatmak isteyen insanlardan internet teknolojisi ile para tırtıklanarak kazanç sağlanıyor,üstüne belgesel çekilerek tekrar vurgun yapılıyor. Aslında olay, b*k küreği ile gübrenin oradan oraya taşınmasından başka bir şey değil.'

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ